ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάσκα παντού – Αυτά τα μέτρα σκέφτονται να επαναφέρουν

Μάσκα παντού φαίνεται να σκέφτεται να εφαρμόσει και πάλι η κυβέρνηση, καθώς τα κρούσματα γίνονται όλο και περισσότερα.
Μάσκα παντού – Αυτά τα μέτρα σκέφτονται να επαναφέρουν

Μάσκα παντού φαίνεται να σκέφτεται να εφαρμόσει και πάλι η κυβέρνηση, καθώς τα κρούσματα γίνονται όλο και περισσότερα.

Όπως γράψαμε κορονοϊός Νυχτερινή διασκέδαση: Όλες οι αλλαγές – Μόνο καθήμενοι, «γροθιά» στα bar!. Παράλληλα η κυβέρνηση καταφεύγει και πάλι στην μάσκα.

Η αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού, τα οποία την Τρίτη έφτασαν τα 1.797, μάλλον θα οδηγήσει και πάλι σ’ αυτήν την λύση.

Έτσι υπάρχει συναγερμός στις αρχές. Έτσι σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών για να εξετάσει τα δεδομένα και την κατάσταση μετά την εμφάνιση και της μετάλλαξης «Δέλτα» στην Ελλάδα.

Το πιο πιθανό είναι να ανακοινωθούν και νέα μέτρα, πέρα από αυτά που έκανε γνωστά χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και αφορούν τους χώρους διασκέδασης.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως μάλλον θα επαναφέρουν τις μάσκες σε όλους τους εξωτερικούς χώρους. Ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει συγχρωτισμός.

Γιατί μετά την απόφαση να βγουν οι μάσκες στους χώρους έξω, όπου δεν υπάρχει τουλάχιστον μεγάλη παρουσία κόσμου, υπάρχει μία χαλαρότητα από τον κόσμο, όσον αφορά γενικότερα για τον ιό.

Οπότε με ενδιαφέρον αναμένεται τι θα ανακοινωθεί την σημερινή ημέρα και τι πορεία θα έχει η κατάσταση με τον ιό τον επόμενο καιρό, ενώ η χώρα βρίσκεται στην καρδιά του Καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΜΒΑ για Χαρδαλιά! Πέρασαν χωρίς έλεγχο 4 μέλη της Φενέρμπαχτσε με πυρετό – Πέντε μέρες μετά πρώτο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟ

Copa America 2021: Αργεντινή – Κολομβία 3-2 πεν. (1-1 κ.α.): Ο Μέσι την οδηγεί στην κούπα!

Survivor: Παίκτες έφαγαν κόλλημα με το πιο απίθανο πράγμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάσκα παντού – Αυτά τα μέτρα σκέφτονται να επαναφέρουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.