ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάσκες τέλος: Ο Χαρδαλιάς θα κάνει ανακοινώσεις στις 6 μ.μ.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς θα κάνει σήμερα ανακοινώσεις για την χρήση μάσκας.
Μάσκες τέλος: Ο Χαρδαλιάς θα κάνει ανακοινώσεις στις 6 μ.μ.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς θα κάνει σήμερα ανακοινώσεις για την χρήση μάσκας.

Κίνδυνος για τους ανεμβολίαστους η Ινδική μετάλλαξη Δέλτα επισημαίνουν οι ειδικοί. Την ίδια ώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κάνει σήμερα ανακοινώσεις.

Στην καθιερωμένη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη, θα γνωστοποιήσει, τι ακριβώς θα γίνει με την χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

Θα έχει προηγηθεί η σύσκεψη της επιτροπής των επιστημόνων, που θα κάνει την εισήγηση της. Υπάρχει πάντως μεγάλη πιθανότητα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, η χρήση της μάσκας, να μην είναι υποχρεωτική σε εξωτερικούς χώρους.

Κάποιοι από τους λόγους είναι πως η θερμοκρασία έχει ανέβει πάρα πολύ, τα κρούσματα έχουν μειωθεί, ενώ έρχονται και οι τουρίστες. Έτσι για την πιο εύκολη διαμονή τους, μπορεί να μην χρειάζεται να χρησιμοποιούν την μάσκα προστασίας.

Νωρίτερα η η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη τόνισε στον ΣΚΑΪ, ότι μέσα στην ημέρα, αναμένεται η απόφαση των ειδικών.

Αν τελικά αποφασίσουν να μην είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, τότε η συγκεκριμένη απόφαση, θα ισχύει για όλους. Τόσο για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο αλλά και για τους ανεμβολίαστους.

Τέλος ένας ακόμη λόγος, που μπορεί να καταργηθεί το μέτρο με τις μάσκες, σε εξωτερικούς χώρους, είναι πως έχει προχωρήσει πολύ ο εμβολιασμός, σύμφωνα με την κυβέρνηση.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνη: Πέθανε 61χρονος γιατρός – Είχε κάνει εμβόλιο της Pfizer μία μέρα πριν

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Ντεϊόλα και Λούκας Τέιλορ

Survivor trailer 23/6: Πέφτουν… κορμιά για την 3η ασυλία – Στόχος των Αμίγκος η Μαριαλένα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάσκες τέλος: Ο Χαρδαλιάς θα κάνει ανακοινώσεις στις 6 μ.μ.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.