ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάτι: Θλιβερές εικόνες δύο χρόνια μετά την τραγωδία!

Θλιβερή παραμένει η κατάσταση σε κάποια σημεία στο Μάτι δύο χρόνια μετά τη φονική πυρκαγιά. Δύο χρόνια μετά, η εικόνα στην περιοχή παραμένει θλιβερή και οι εικόνες που καταγράφονται με drone από την ομάδα Up Stories μόνο θλίψη προκαλούν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ένοπλες Δυνάμεις: Ενίσχυση υψηλής τεχνολογίας από το ΑΠΘ Καμμένα κλαδιά, κορμοί, διάφορα μπάζα από τα καμένα σπίτια, αλλά...
Μάτι: Θλιβερές εικόνες δύο χρόνια μετά την τραγωδία!

Θλιβερή παραμένει η κατάσταση σε κάποια σημεία στο Μάτι δύο χρόνια μετά τη φονική πυρκαγιά.

Δύο χρόνια μετά, η εικόνα στην περιοχή παραμένει θλιβερή και οι εικόνες που καταγράφονται με drone από την ομάδα Up Stories μόνο θλίψη προκαλούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ένοπλες Δυνάμεις: Ενίσχυση υψηλής τεχνολογίας από το ΑΠΘ

Καμμένα κλαδιά, κορμοί, διάφορα μπάζα από τα καμένα σπίτια, αλλά και επικίνδυνο υλικό όπως το ελενίτ, συσσωρεύονται και κρύβονται δίπλα στο εναπομείναν δάσος, που βρίσκεται ανάμεσα στο Μάτι και τη Νέα Μάκρη, χωρίς την παραμικρή ένδειξη πυρασφάλειας και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, όπως φανερώνουν και οι εικόνες από το drone.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάτι: Θλιβερές εικόνες δύο χρόνια μετά την τραγωδία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.