ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μένιος Φουρθιώτης: Νέοι μπελάδες με πρόστιμο στην εφημερίδα του

Σε νέους μπελάδες μπήκε ο Μένιος Φουρθιώτης, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο για παραπλανητική διαφήμιση στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά». Νέα μπλεξίματα έχει ο Μένιος Φουρθιώτης καθώς βαρύ πρόστιμο στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» επέβαλε η Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή. Επέβαλε πρόστιμο ύψους 80.000 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία του...
Μένιος Φουρθιώτης: Νέοι μπελάδες με πρόστιμο στην εφημερίδα του

Σε νέους μπελάδες μπήκε ο Μένιος Φουρθιώτης, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο για παραπλανητική διαφήμιση στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά».

Νέα μπλεξίματα έχει ο Μένιος Φουρθιώτης καθώς βαρύ πρόστιμο στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» επέβαλε η Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Επέβαλε πρόστιμο ύψους 80.000 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία του καταναλωτή, λόγω παραπλανητικής διαφήμισης.

Συγκεκριμένα, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ισχυριζόταν ότι έδινε δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για όλα τα Super Market, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από καταγγελίες εξαπατημένων καταναλωτών, ενώ το πρόστιμο θεωρείται από τα μεγαλύτερα που έχουν επιβληθεί ποτέ σε έντυπο.

Η απόφαση αυτή όμως εκθέτει βάναυσα την ΕΡΤ, η οποία παρά τις αντιδράσεις, επέμενε να προβάλλει το διαφημιστικό τρέιλερ – απάτη της εφημερίδας. Να σημειωθεί ότι το ΕΣΡ δεν έχει επιβάλλει οποιαδήποτε κύρωση στα κανάλια που συμμετείχαν στην εξαπάτηση Φουρθιώτη εις βάρος του καταναλωτικού κοινού.

Αποκαλυπτικά

Γλυκά Νερά : Συγκλονιστική φωτογραφία, ο σύζυγος με το μωρό στην αγκαλιά του στο τελευταίο αντίο της Καρολάιν (pic)

Πέτρος Φιλιππίδης : «Θα περιμένουμε τη δικαιοσύνη» λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μένιος Φουρθιώτης: Νέοι μπελάδες με πρόστιμο στην εφημερίδα του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.