ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης : «Θα περιμένουμε τη δικαιοσύνη» λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τη ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του ο εισαγγελέας, για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.
Πέτρος Φιλιππίδης : «Θα περιμένουμε τη δικαιοσύνη»  λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τη ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του ο εισαγγελέας, για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Πέτρος Φιλιππίδης: Σοκ στο χώρο του θεάματος προκάλεσε η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του γνωστού ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, αναφορικά με έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος , ο οποίος διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση, αξιολόγησε το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις για την τέλεση των τριών καταγγελλομένων αξιοποίνων πράξεων με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Για την υπόθεση του συναδέλφου του μίλησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, που όπως τόνισε, θα πρέπει να περιμένουμε να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το θέμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα πρέπει να περιμένουμε τη δικαιοσύνη ως οφείλουμε και να δούμε τι θα κάνει εκείνη. Από την άλλη, το πειθαρχικό συμβούλιο συνεχίζει τις εργασίες του για τη συγκεκριμένη περίπτωση και για τις άλλες» δήλωσε μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ υπογράμμισε ότι το Σωματείο έχει λάβει «διαφόρων ειδών καταγγελίες και για μη γνωστούς ανθρώπους» οι οποίες όλες ερευνώνται.

«Το θέατρο θα βγει πιο δυνατό, κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς δε θα είναι κοντά μας αλλά θα έπρεπε να προσέχουν περισσότερο», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένα βήμα πριν την προφυλάκιση;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτρος Φιλιππίδης : «Θα περιμένουμε τη δικαιοσύνη» λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.