ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε κομμωτή και να βγαίνει η εκπομπή του από τις φυλακές!

Και νέα αιτήματα που δεν συνάδουν με ένα χώρο όπως οι φυλακές, κατέθεσε στις αρχές ο παρουσιαστής, σύμφωνα με τον Τύπο.
Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε κομμωτή και να βγαίνει η εκπομπή του από τις φυλακές!

Μένιος Φουρθιώτης: Και νέα αιτήματα που δεν συνάδουν με ένα χώρο όπως οι φυλακές, κατέθεσε στις αρχές ο γνωστός παρουσιαστής, σύμφωνα με τον Τύπο.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Μένιος Φουρθιώτης είχε ζητήσει ειδική διατροφή και συνδρομητική τηλεόραση, αιτήματα που έγιναν αποδεκτά από τις Αρχές στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται.

Τώρα ο γνωστός παρουσιαστής επανέρχεται με νέα ακόμη πιο… τολμηρά αιτήματα, σύμφωνα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso την Παρασκευή (4/6).

Αυτή την φορά ο Φουρθιώτης ζήτησε ειδική άδεια για να μπει στις φυλακές ο προσωπικός του κομμωτής και να τον κουρέψει! Ο Τύπος αναφέρει ότι αίτημά του απορρίφθηκε ως παράλογο, μιας και δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της φυλακής για κανέναν κρατούμενο.

Μάλιστα η  Espresso αποκαλύπτει πως ο υπόδικος παρουσιαστής δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτή την απαίτηση, αλλά υπέβαλε ένα ακόμη αίτημα: Να του δοθεί άδεια να συμμετέχει στην τηλεοπτική του εκπομπή ζωντανά μέσα από το κελί του, μετατρέποντας τη φυλακή σε τηλεοπτικό στούντιο!

Το αίτημα αυτό το οποίο αν ισχύει είναι μάλλον το πιο ακραίο που έχει κατατεθεί ποτέ στην ιστορία των ελληνικών φυλακών, υποβλήθηκε εγγράφως στο συμβούλιο των φυλακών, το οποίο θα συνεδριάσει για να αποφανθεί!

«Ο Μένιος Φουρθιώτης έχει μπερδέψει τις φυλακές με resort & spa» υποστηρίζει γράφει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα που όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω φιγουράρει ως πρώτο θέμα στην εφημερίδα.

Θυμίζουμε επίσης ότι ο Φουρθιώτης αιτήθηκε την αποφυλάκισή του λόγω προβλήματος υγείας, ενώ είχε βρεθεί και στο Δρομοκαΐτιο για ψυχιατρική εξέταση.

Δείτε παρακάτω το σχετικό πρωτοσέλιδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χριστίνα Μουστάκα: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα!

Άγριες Μέλισσες: Το twitter αποθεώνει το συγκλονιστικο φινάλε

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «ξέσπασε» για Survivor και Masterchef! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε κομμωτή και να βγαίνει η εκπομπή του από τις φυλακές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.