ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μένιος Φουρθιώτης: Αιτήθηκε αποφυλάκιση λόγω προβλήματος υγείας – Το «όχι» του εισαγγελέα

Ο Μένιος Φουρθιώτης κρατείται στις φυλακές του Κορυδαλλού ζήτησε την αποφυλάκισή του για σοβαρούς λόγους υγείας. Αρνητικός ήταν ο εισαγγελέας στο αίτημά του.
Μένιος Φουρθιώτης: Αιτήθηκε αποφυλάκιση λόγω προβλήματος υγείας – Το «όχι» του εισαγγελέα

Ο Μένιος Φουρθιώτης κρατείται στις φυλακές του Κορυδαλλού ζήτησε την αποφυλάκισή του για σοβαρούς λόγους υγείας. Αρνητικός ήταν ο εισαγγελέας στο αίτημά του.

Ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται να κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας. Αν και όπως φαίνεται προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα, ο εισαγγελέας ήταν αρνητικός. Θυμίζουμε πως ο παρουσιαστής είχε επικαλεστεί και προ ημερών ιατρικά προβλήματα ζητώντας ειδική διατροφή.

Η πρόταση του εισαγγελέα, σύμφωνα με τον Alpha πάντα είναι απορριπτική, οπότε ο Μένιος Φουρθιώτης θα παραμείνει προφυλακισμένος.

Έχω μείνει 40 κιλά

Όπως δήλωσε ο Μένιος Φουρθιώτης δεν έχει ειδική μεταχείριση στις φυλακές, ενώ τόνισε ότι δεν ζήτησε ποτέ να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο διαψεύδοντας τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννάκο.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από τον Κορυδαλλό μιλώντας για τα προσωπικά δεδομένα που βγήκαν στη δημοσιότητα, την κατάσταση της υγείας του και για το αν τελικά ζήτησε ο ίδιος να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο ενώ επιτέθηκε ευθέως στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΕΗΝ, κ.Γιαννάκο.

«Επέλεξα τόσο καιρό τόσο εγώ όσο και οι δικηγόροι να μην δημοσιοποιήσουν τα θέματα της δικογραφίας. Η δικαιοσύνη αποφάσισε αυτό που έπρεπε. Τη σέβομαι της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και θα κάνει τη δουλειά της. Κανείς δεν έχει γνώση της πραγματικότητας», ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο κ. Φουρθιώτης τονίζοντας πως για την νοσηλεία του στο Δρομοκαΐτειο, όσο και για τι δηλώσεις του κ. Γιαννάκου έχουν λάβει γνώση το υπουργείο Υγείας και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου καθώς τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να παραμένουν απόρρητα.

Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο

«Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ο κ. Γιαννάκος δεν είναι ο γιατρός που με εξέτασε. Δεύτερον το θέμα υγείας των κιλών υπάρχει από το 2008, η κατάσταση έπρεπε να αντιμετωπιστεί προκειμένου να λάβω την ειδική αγωγή σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν ζήτησα να νοσηλευτώ. Υπάρχει το έγγραφο από το Δρομοκαΐτειο που μου συνέστησε να νοσηλευτώ. Με πήγαν στο Δρομοκαΐτειο γιατί εδώ δεν αποφασίζουμε εμείς. Δεν έχω το δικαίωμα να πάω ιδιωτικό νοσοκομείο ή νοσοκομείο της επιλογής μου. Ακολουθήθηκε η διαδικασία όπως προβλέπεται κι έτσι πήγα στο νοσοκομείο που εφημέρευε», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Ο Μένιος Φουρθιώτης τόνισε πως το Δρομοκαΐτειο λέει πως όχι μόνο δεν ζήτησα να μείνω εκεί, αλλά ζήτησα την αγωγή, η οποία είναι πολύ συγκεκριμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μελίνα Ασλανίδου: Η συγκινητική της ανάρτηση για τον αδερφό της που πέθανε σε ηλικία 20 ετών

Φερνάντο Τόρες: Τάσεις επιστροφής στα γήπεδα!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εγκαταλείπει για πάντα τη μεζονέτα ο πιλότος!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μένιος Φουρθιώτης: Αιτήθηκε αποφυλάκιση λόγω προβλήματος υγείας – Το «όχι» του εισαγγελέα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.