ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετάλλαξη Δέλτα: Τα σενάρια για την εστίαση – Τι θα γίνει με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους

Μετάλλαξη Δέλτα: Τρία σενάρια εξετάζονται για τους κλειστούς χώρους της εστίασης, μετά την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.
Μετάλλαξη Δέλτα: Τα σενάρια για την εστίαση – Τι θα γίνει με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους

Μετάλλαξη Δέλτα: Τρία σενάρια εξετάζονται για τους κλειστούς χώρους της εστίασης, μετά την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού το τελευταίο διάστημα.

Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και η μετάλλαξη Δέλτα έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις πολιτικές και υγειονομικές Αρχές.

Η πρώτη επιλογή που εξετάζει η κυβέρνηση για την εστίαση, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι να δοθεί παράταση λίγων ημερών στο άνοιγμα των εσωτερικών χώρων, προκειμένου να αποκρυσταλλωθεί η εικόνα για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι σε πρώτη φάση να ανοίγουν οι κλειστοί χώροι της εστίασης μόνο για τους εμβολιασμένους και όσους έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό.

Η τρίτη λύση που εξετάζεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης, είναι να εφαρμοστούν οι αποφάσεις όπως έχουν ανακοινωθεί, δηλαδή να ανοίξουν στις 15 Ιουλίου οι κλειστοί χώροι ως αμιγώς για εμβολιασμένους ή μεικτοί- με χαμηλότερη πληρότητα- με απόφαση του επιχειρηματία.

Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου η καθιερωμένη κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά στην πανδημία. Έπειτα από αυτή τη σύσκεψη θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις ανακοινώσεις σε ό,τι αφορά στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: Τα σημεία που θα γίνονται δωρεάν rapid tests τη Δευτέρα

Euro 2020 – Μπονούτσι: «It’s coming to Rome» (vid)

Ετοιμάζεται το νέο Survivor – Ποια ονόματα παικτών έχουν ακουστεί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετάλλαξη Δέλτα: Τα σενάρια για την εστίαση – Τι θα γίνει με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.