Sportime

Μεταμόρφωση: Δολοφονία 58χρονου - Συμβόλαιου θανάτου βλέπει η ΕΛ.ΑΣ

Στην Μεταμόρφωση ένας 58χρονος άντρας έπεσε νεκρός, μετά από ενέδρα που του είχαν στήσει άγνωστοι δράστες.

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Μεταμόρφωση: Δολοφονία 58χρονου - Συμβόλαιου θανάτου βλέπει η ΕΛ.ΑΣ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στην Μεταμόρφωση ένας 58χρονος άντρας έπεσε νεκρός, μετά από ενέδρα που του είχαν στήσει άγνωστοι δράστες.

Στην Μεταμόρφωση ένας 58χρονος άντρας δολοφονήθηκε, χθες λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα και τον σκότωσαν εν ψυχρώ, στην οδό Ιφιγένειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ, σταμάτησε δίπλα του, μία μηχανή με δύο άτομα. Ο ένας από αυτούς, που ήταν και ο συνεπιβάτης τον πυροβόλησε και με αυτόν τον τρόπο τον δολοφόνησε.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών βρέθηκαν στο σημείο, ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για συμβόλαιο θανάτου που υπήρχε για το θύμα, το οποίο πάντα με τις ίδιες πηγές είχε απασχολήσει τις αρχές για συμμετοχή σε ομάδες εκβιαστών στα Βόρεια προάστια.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: To DNA «καίει» τους δράστες – Ποιος από τους τρεις ο δολοφόνος

Super League 1: «Αυλαία» της σεζόν με δύο ντέρμπι

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα