ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταναστευτικό: Ένταση και νέα επεισόδια στον Έβρο (vids)

Έκρυθμη είναι και σήμερα η κατάσταση στον Έβρο, με τα πράγματα στο μεταναστευτικό να γίνονται όλο και πιο σοβαρά. Συγκεκριμένα, οι αρχές έχουν πετύχει μέχρι τώρα σε ένα 24ωρο, 9.800 αποτροπές εισόδου στη χώρα, ενώ έγιναν και 68 συλλήψεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταναστευτικό: «Θα επιδεινωθεί η κατάσταση στον Έβρο» υποστηρίζει η Frontex Από το πρωί της...
Μεταναστευτικό: Ένταση και νέα επεισόδια στον Έβρο (vids)

Έκρυθμη είναι και σήμερα η κατάσταση στον Έβρο, με τα πράγματα στο μεταναστευτικό να γίνονται όλο και πιο σοβαρά.

Συγκεκριμένα, οι αρχές έχουν πετύχει μέχρι τώρα σε ένα 24ωρο, 9.800 αποτροπές εισόδου στη χώρα, ενώ έγιναν και 68 συλλήψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταναστευτικό: «Θα επιδεινωθεί η κατάσταση στον Έβρο» υποστηρίζει η Frontex

Από το πρωί της Δευτέρας 2 Μαρτίου, γίνονται νέα επεισόδια στις Καστανιές και την ευρύτερη περιοχή του Έβρου, με αρκετές ρίψεις χημικών και από τις δύο πλευρές.

Οι ελληνικές δυνάμεις, προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν εκτός συνόρων του παράνομους μετανάστες, που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεταναστευτικό: Ένταση και νέα επεισόδια στον Έβρο (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.