ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Του κόπηκε η μιλιά όταν κατάλαβε τις ευθύνες του μετά τις ερωτήσεις της ΝΙΚΗΣ για τα Τέμπη

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε... ξεχάσει πως ήταν αρμόδιος υπουργός ήδη εδώ και 20 μέρες όταν λόγω φωτιάς τέθηκε το κέντρο τηλεδιοίκησης του ΟΣΕ εκτός λειτουργίας.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Του κόπηκε η μιλιά όταν κατάλαβε τις ευθύνες του μετά τις ερωτήσεις της ΝΙΚΗΣ για τα Τέμπη

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Κόπηκε η μιλιά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη όταν κατάλαβε τις ευθύνες του μετά τις ερωτήσεις του βουλευτή Α’ Ανατολικής Αττικής της ΝΙΚΗΣ, Τάσου Οικονομόπουλου, κατά την διάρκεια της εξεταστικής για τα Τέμπη.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν πρώην Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων τις περιόδους 2013-2015, με το νυν υπουργό Προστασίας του Πολίτη να μένει… άναυδος όταν κατάλαβε πως έχει και ποινικές, εκτός από πολιτικές ευθύνες, για το τρομακτικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε… ξεχάσει πως ήταν επίσης συναρμόδιος υπουργός ήδη εδώ και 20 μέρες όταν λόγω φωτιάς τέθηκε το κέντρο τηλεδιοίκησης του ΟΣΕ εκτός λειτουργίας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατά την προηγούμενη θητεία του στο υπουργείο Προστασίας του Πολιτη είχε ορκιστεί στις 9 Ιουλίου του 2019 και σε 20 μέρες κάηκε το κέντρο τηλεδιοίκησης του ΟΣΕ στη Λάρισα.

Χαρακτηριστικός ήταν, σε άλλο σημείο των ερωτήσεων του Τάσου Οικονομόπουλου προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο διάλογος για τους πυρονόμους που ανέλαβαν την έρευνα για το δυστύχημα.

ΤΑΣΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Μάλιστα. Για να τη σεβόμαστε λοιπόν, να σας ρωτήσω: Αυτή η έρευνα για το δυστύχημα των Τεμπών ανατέθηκε σε τέσσερις πυρονόμους. Θεωρείτε ότι σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση δεν θα έπρεπε να έχει μπει ένας αξιωματικός; Εσείς, αν είχατε την ευθύνη, δεν θα είχατε βάλει έναν αξιωματικό να ερευνήσει μια τόσο σοβαρή υπόθεση; Είναι σε θέση τέσσερις πυρονόμοι να έχουν τη γνώση και τη σοβαρότητα για να αντιμετωπίσουν αυτήν την τραγική υπόθεση;
ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (Μάρτυς): Συγγνώμη, δεν παίρνω θέση σε αυτό, αλλά οι πυρονόμοι αξιωματικοί είναι.
ΤΑΣΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι υπαξιωματικοί με ελάχιστη εμπειρία.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Έγκλημα διαρκείας – Δεν το χωράει ο νους τι ανέφερε πρώην υπουργός σε ερώτηση της ΝΙΚΗΣ στην εξεταστική

Πώς οι συνταξιούχοι του Καναδά βρήκαν την κότα με το χρυσό αυγό στην Ελλάδα – Το λάθος της κυβέρνησης με την Aegean που στοίχισε δεκάδες εκατομμύρια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Του κόπηκε η μιλιά όταν κατάλαβε τις ευθύνες του μετά τις ερωτήσεις της ΝΙΚΗΣ για τα Τέμπη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.