ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήδεια: Κλείστα τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη τη Κεντρική Μακεδονία

Η «Μήδεια» σαρώνει όλη τη χώρα και αναγκάζει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα να κλείσει τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στη Κεντρική Μακεδονία.
Μήδεια: Κλείστα τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη τη Κεντρική Μακεδονία

Η «Μήδεια» σαρώνει όλη τη χώρα και αναγκάζει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα να κλείσει τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στη Κεντρική Μακεδονία.

«Μήδεια»: Η κακοκαιρία «Μήδεια» επελαύνει σε ολόκληρη τη χώρα κάτι που φέρνει αλλαγές και στην εκπαίδευση.

Mε απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Μάλιστα, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης είναι πιο έντονα, οι κατά τόπους δήμοι έχουν ανακοινώσει πως τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Τρίτη, για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.

Αναλυτικά:

Κλειστά, λόγω χιονόστρωσης και παγετού παραμένουν, σήμερα και αύριο, τα σχολεία στον Δήμο Θερμαϊκού, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία και στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.

Την ίδια ώρα, με απόφαση του Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν δια ζώσης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών σήμερα και αύριο, Τρίτη.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Δευτέρα 15 και αύριο, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, τα σχολεία στον Δήμο Χαλκηδόνος εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και για την πρόληψη ατυχημάτων. Κλειστοί για τους ίδιους λόγους θα παραμείνουν και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου. Να σημειωθεί ότι οι μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, θα κάνουν μάθημα μέσω webex.

Επίσης, από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώθηκε ότι σήμερα και αύριο, αντίστοιχα, λόγω της χιονόπτωσης και του ισχυρού παγετού, αποφασίστηκε όλα τα σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί να μην λειτουργήσουν, με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων.

Πηγή: Thestival.gr

«Μήδεια»: Κλειστά τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη λόγω του χιονιά

 

Κλειστά, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού θα είναι τα σχολεία στον Δήμο Θερμαϊκού, την Δευτέρα και την Τρίτη.
Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία και στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις και από τους υπόλοιπους δήμους της Θεσσαλονίκης.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μήδεια: Κλείστα τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη τη Κεντρική Μακεδονία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.