ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μήδεια»: Κλειστά τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη λόγω του χιονιά

Η «Μήδεια» φέρνει τα πάνω κάτω και στην εκπαίδευση καθώς τα σχολεία της Θεσσαλονίκης αναγκάζονται να ξανακλείσουν εξαιτίας του χιονιά.
«Μήδεια»: Κλειστά τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη λόγω του χιονιά

Η «Μήδεια» φέρνει τα πάνω κάτω και στην εκπαίδευση καθώς τα σχολεία της Θεσσαλονίκης αναγκάζονται να ξανακλείσουν εξαιτίας του χιονιά.

«Μήδεια»: Κλειστά, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού θα είναι τα σχολεία στον Δήμο Θερμαϊκού, την Δευτέρα και την Τρίτη.
Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία και στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις και από τους υπόλοιπους δήμους της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν δια ζώσης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών για τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί.

Λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και της πυκνής χιονόπτωσης, κλειστά θα είναι αύριο όλα τα σχολεία και στον Δήμο Θεσσαλονίκης, προς αποφυγήν ατυχημάτων κατά την προσέλευση και την αποχώρηση μαθητών κι εκπαιδευτικών από τις σχολικές μονάδες. Κλειστοί για τους ίδιους λόγους θα παραμείνουν και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Thestival.gr

«Μήδεια»: Χιόνια σε ολόκληρη τη χώρα- Χαμηλές θερμοκρασίες-Που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το Σάββατο η πρώτη φάση της κακοκαιρίας «Μήδεια» με ισχυρές χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας. Η κακοκαιρία «Μήδεια» ξεκίνησε την επέλαση της από τα Βόρεια και συνεχίζει.

Ήδη το μεγαλύτερο μέρος της χώρας έχει ντυθεί στα λευκά, χωρίς ωστόσο να εμφανίζονται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στις εθνικές Οδούς.

Από το πρωί έως το απόγευμα της Κυριακής θα σημειωθούν βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά της Δυτικής και Ανατολικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και στα παραθαλάσσια της Ηπείρου, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου και πιθανόν αργότερα στις Κυκλάδες. Χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές από το ύψος της Στερεάς Ελλάδας και βορειότερα, καθώς και στα υπόλοιπα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Μήδεια»: Κλειστά τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη λόγω του χιονιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.