ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μίκης Θεοδωράκης: Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα

Μίκης Θεοδωράκης: Απλός κόσμος, Έλληνες και ξένοι διαφόρων ηλικιών, έχουν συγκεντρωθεί έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.
Μίκης Θεοδωράκης: Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα

Μίκης Θεοδωράκης: Είναι όλοι εκεί. Συγγενείς, φίλοι, συναγωνιστές και όλοι όσοι πορεύτηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκονται στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η σορός του Μίκη Θεοδωράκη κατέφθασε λίγο μετά τις 16:40  σορός έφθασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίουμε καθυστέρηση σχεδόν δύο ωρών, λόγω και νέων εμπλοκών, αυτή τη φορά μεταξύ των γραφείων τελετών.

Οι περισσότεροι κρατούν ένα λουλούδι ή μια ανθοδέσμη και περιμένουν με υπομονή να αποχαιρετίσουν τον εμβληματικό δημιουργό.

Το λαϊκό προσκύνημα σήμερα θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα. Θα συνεχιστεί αύριο (7/9) από τις (10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (10 π.μ. με 4 μ.μ.).

Στη συνέχεια η σορός του Μίκη Θεοδωράκη θα μεταφερθεί στο χωριό του, στον Γαλατά Χανίων, όπου την Πέμπτη (9/9) σε ώρα που θα προσδιοριστεί, στην εκκλησία του χωριού, θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο του χωριού, σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ, θα ακολουθήσει στις 3 το απόγευμα της Τετάρτης η τελετή αποχαιρετισμού.

Διαβάστε επίσης:

Καλημέρα Ελλάδα: Συγκινητική η πρεμιέρα του Γιώργου Παπαδάκη!

Ριμπερί: Οριστικό – Συμφώνησε με τη Σαλερνιτάνα!

The Bachelor: Αυτές είναι οι 21 κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του πιο περιζήτητου εργένη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίκης Θεοδωράκης: Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.