ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μίκης Θεοδωράκης: Στον Γαλατά Χανίων οριστικά η ταφή του

Λήξαν θεωρείται το θέμα σχετικέ με το που θα ταφεί ο Μίκης Θεοδωράκης, με την επιθυμία του μεγάλου συνθέτη να γίνεται σεβαστή τελικά.
Μίκης Θεοδωράκης: Στον Γαλατά Χανίων οριστικά η ταφή του

Στον Γαλατά Χανίων στην Κρήτη θα ταφεί οριστικά ο Μίκης Θεοδωράκης όπως άλλωστε ήταν η τελευταία του επιθυμία, την οποία είχε ο ίδιος εκφράσει από το 2013.

Όπως αποφασίστηκε, το βράδυ της Τετάρτης (8/9), μετά από την ολοκλήρωση του λαϊκού προσκυνήματος στην Μητρόπολη Αθηνών και την εξόδιο ακολουθία, η οικογένεια και η 20μελής ορχήστρα του Μίκη θα φτάσει στα Χανιά η οικογένεια και η 20μελής ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, με την ταφή να πραγματοποιείται στο νεκροταφείο του Γαλατά.

Θυμίζουμε πως ο Μίκης Θεοδωράκης είχε ζητήσει να ταφεί στον Γαλατά Χανίων μαζί με τους γονείς του και τον αδερφό του.

Από την πλευρά της η κόρη του Μαργαρίτα Θεοδωράκη επιθυμούσε η ταφή του πατέρα της να γίνει στο Βραχάτι Κορινθίας. Τελικά το θέμα έληξε καθώς και εκείνη φαίνεται πως συμφώνησε με την τελευταία επιθυμία του σπουδαίου πατέρας της δείχνοντας σεβασμό.

Πάντως το πρωί της Δευτέρας (6/9) πρόκειται να συζητηθούν κανονικά τα ασφαλιστικά μέτρα για την κηδεία. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη με ανάρτηση γνωστοποίησε πως δεν θα πάρει μέρος στην δίκη που θα γίνει μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που έγιναν για το μέρος ταφής του.

Διαβάστε επίσης:

Ξεμπρόστιασμα για Οικονόμου και ΣΚΑΪ – Η απόδειξη πως ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν σε κατάδυση με τον Κουστώ

Μαζέψτε τους! Το «διαφημισμένο τρίο» του ΣΚΑΙ έβγαλε «μυθομανή» τον Μίκη Θεοδωράκη (Vid)

Περιστέρι: Συμπλοκή με πυροβολισμούς από Ρομά σε μπαρ! – Μια γυναίκα η αιτία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίκης Θεοδωράκης: Στον Γαλατά Χανίων οριστικά η ταφή του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.