ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Αδιανόητο – Συνέλαβαν τουρίστα επειδή κοιμόταν σε ακριβοπληρωμένη ξαπλώστρα! (vid)

Απίστευτο περιστατικό στη Μύκονο - Τον συνέλαβαν γιατί αποκοιμήθηκε στη ξαπλώστρα!
Μύκονος: Αδιανόητο – Συνέλαβαν τουρίστα επειδή κοιμόταν σε ακριβοπληρωμένη ξαπλώστρα! (vid)

Μύκονος: Ένα πραγματικά αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρο στη Μύκονο, αποδεικνύοντας πως το νησί απευθύνεται πλέον σε εξαιρετικά λίγους με συγκεκριμένο πορτοφόλι.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από καταγγελία, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τουρίστα που είχε αποκοιμηθεί σε μια από τις ακριβοπληρωμένες ξαπλώστρες σε παραλία του νησιού.

Το video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο είναι άκρως κατατοπιστικό και δείχνει τη στιγμή της σύλληψης αλλά και το γεμάτο απορία βλέμμα της παρέας των τουριστών που ρωτούσαν ξανά και ξανά προκειμένου να μάθουν τον λόγο.

Μάλιστα, όπως φαίνεται μέσα από το ίδιο video, ένας εκ των αστυνομικών προσπαθεί να σταματήσει την καταγραφή της σύλληψης.

Φυσικά, όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που η Μύκονος βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση ενώ δίνεται μεγάλος αγώνας για να μην πάθουν τα ίδια και άλλα ελληνικά νησιά όπως η Πάρος!

Δείτε το video με τη σύλληψη του τουρίστα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Αδιανόητο – Συνέλαβαν τουρίστα επειδή κοιμόταν σε ακριβοπληρωμένη ξαπλώστρα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.