ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Δεν έπαθε τα ίδια η Πάρος χάρη στους κατοίκους της – Η ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου

Η Πάρος δεν έγινε Μύκονος χάρη στους κατοίκους της - Η ανάρτηση του Λαζόπουλου
Μύκονος: Δεν έπαθε τα ίδια η Πάρος χάρη στους κατοίκους της – Η ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες που μέσα από το Sportime, διαβάσατε για τον κίνδυνο η Πάρος να γίνει Μύκονος χωρίς να το πάρει είδηση κανένας.

Άλλωστε και ο Λάκης Λαζόπουλος με ανάρτηση του στα social media εξέπεμψε σήμα κινδύνου για ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας.

Οι παραλίες που γίνονται πλέον προορισμός αποκλειστικά για λίγους και με συγκεκριμένο πορτοφόλι, στερώντας το δικαίωμα σε όλους να απολαύσουν τις θάλασσες έχουν οδηγήσει τους κατοίκους της Πάρου να βγούνε στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούν.

Η πρώτη νίκη μάλιστα, δεν άργησε να έρθει, καθώς στην περίφημη παραλία Μικρή Σάντα Μαρία, που αποτελεί ένα στολίδι το οποίο διατηρεί η Πάρος, δεν διακρίνονται πλέον ξαπλώστρες και ομπρέλες!

Οι αναρίθμητες καταγγελίες από την Κίνηση Πολιτών Πάρου για Ελεύθερες Παραλίες απέδωσαν καρπούς και ο Λάκης Λαζόπουλος αναρτώντας μια χαρακτηριστική φωτογραφία, ανέφερε πως «το καθεστώς της παράνομης ξαπλώστρας έλαβε τις σωστές διαστάσεις εδώ στην Πάρο. Και ξαπλώστρες όσες επιτρέπει ο νόμος και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!

Μεγάλη νίκη των κατοίκων του νησιού αλλά και γρήγορη εμφάνιση του επιτελικού κράτους! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ θα είναι για τα μάτια ή θα συνεχιστεί!

Οι “Μυκονιασμένοι” θα παλέψουν για το δίκαιο της παράνομης ξαπλώστρας αλλά η μαγεία του φυσικού θα επανέλθει στην Πάρο. Δεν μπορεί να μας συνοδεύει ένα κρεβάτι όπου πάμε και όπου σταθούμε. Μπράβο στους ανθρώπους που το κατάφεραν».

Δείτε την ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου:

Μύκονος: Δεν έπαθε τα ίδια η Πάρος χάρη στους κατοίκους της - Η ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου

Τι είναι το «κίνημα της πετσέτας» που ξεκίνησε στην Πάρο – Ζητούν ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Δεν έπαθε τα ίδια η Πάρος χάρη στους κατοίκους της – Η ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.