ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Είναι μια μαία, η οποία δήλωνε ψυχολόγος και υπνωτίστρια»

Για τις εξελίξεις αναφορικά με την ψυχολόγο της άτυχης Καρολάιν που έχασε τη ζωή της στο έγκλημα που διαπράχθηκε στα Γλυκά νερά τοποθετήθηκε με ανάρτηση του στα social media, o Κώστας Βαξεβάνης.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Είναι μια μαία, η οποία δήλωνε ψυχολόγος και υπνωτίστρια»

Για τις εξελίξεις αναφορικά με την ψυχολόγο της άτυχης Καρολάιν που έχασε τη ζωή της στο έγκλημα που διαπράχθηκε στα Γλυκά νερά τοποθετήθηκε με ανάρτηση του στα social media, o Κώστας Βαξεβάνης.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Πολλά είναι τα ερωτηματικά για την ψυχολόγο της άτυχης Καρολάιν που έχασε τη ζωή της, με άγριο τρόπο μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Τη δική του τοποθέτηση γύρω από το θέμα έκανε με ανάρτηση του στο Facebook, o Κώστας Βαξεβάνης που αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Στην υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, δεν έχουμε ακόμη αποκάλυψη του δολοφόνου, αλλά έχει αποκαλυφθεί ένα κοινωνικό έγκλημα».

Η κυρία που εμφανίστηκε στα πρωϊνάδικα ως ψυχολόγος της δολοφονημένης κοπέλας, δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες για τη ζωή της, δεν είναι ψυχολόγος. Είναι μια μαία, η οποία δήλωνε ψυχολόγος και υπνωτίστρια. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η εξαπάτηση του κόσμου, του πονεμένου κόσμου.

Και εξηγεί ο Κώστας Βαξεβάνης: «Η συγκεκριμένη ψευτοψυχολόγος βραβεύτηκε το 2020 ως “πρωτοπόρος γιατρός” σε βραβεία που διοργάνωσε διαφημιστική εταιρεία, τα παρουσίασε γνωστή δημοσιογράφος και τα τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης (πάλι καλά που δεν βράβευσαν και τον ίδιο για τα νανογιλέκα)»

Όπως επισημαίνει «η ιστορία αυτής της απάτης, αποδεικνύει πώς λειτουργεί το σύστημα. Παράγει και ανακυκλώνει σκουπίδια, μέσα από δημόσιες σχέσεις και λομπισμό. Τους αποδίδει σπουδαιότητα και αριστεία και έτσι μετατρέπει τη χωματερή των απατεώνων σε πεδίο τιμής».

Ο Κ. Βαξεβάνης θύμισε ότι και «πριν δύο χρόνια, με αντίστοιχο τρόπο, το σύστημα και οι Υπουργοί του, βράβευε ως επιστήμονα της NASA μια ευφάνταστη και φιλόδοξη νεαρή απατεώνισσά που είχε επισκεφθεί απλώς τις εγκαταστάσεις της».

Για να καταλήξει: «Ναι, έτσι παράγεται η “αριστεία” τους συνήθως. Ως επιτήδευση στην απάτη. Με βραβεία που κατασκευάζονται από αυτούς γι αυτούς. Με ψαρωτικούς αγγλικούς όρους που συνοδεύουν το παπατζιλίκι και το θράσος τους.»

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη που ρίχνει… βόμβα στην υπόθεση – Ληστεία «καρμπόν» σε φίλο του πιλότου!

Survivor spoiler 6/6: Ποιος κερδίζει το ατομικο παιχνιδι;

Ολυμπιακός: Γίνεται «παιχνίδι» με Φορτούνη!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Είναι μια μαία, η οποία δήλωνε ψυχολόγος και υπνωτίστρια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.