ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μειώνεται ο ΦΠΑ στα εισιτήρια των αγώνων από 24% σε 13%

Σε μείωση του ΦΠΑ στα εισιτήρια των αγώνων σε όλα τα σπορ αποφάσισε η κυβέρνηση για τουλάχιστον ένα χρόνο, όπως έγινε γνωστό. Συγκεκριμένα, αυτό ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέφανος Χίος-Δήλωση: «Είδα στα μάτια τον δολοφόνο!» Πρόκειται για μείωση...
Μειώνεται ο ΦΠΑ στα εισιτήρια των αγώνων από 24% σε 13%

Σε μείωση του ΦΠΑ στα εισιτήρια των αγώνων σε όλα τα σπορ αποφάσισε η κυβέρνηση για τουλάχιστον ένα χρόνο, όπως έγινε γνωστό.

Συγκεκριμένα, αυτό ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέφανος Χίος-Δήλωση: «Είδα στα μάτια τον δολοφόνο!»

Πρόκειται για μείωση από το 24% στο 13%, κάτι που θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021.

Συγκεκριμένα από 01/09/2020 έως 30/06/21 και με δυνατότητα να παραταθεί θα υπάρξει μείωση της φορολογίας καθώς ο ΦΠΑ στα εισιτήρια των αγώνων όλων των σπορ μειώνεται από 24% σε 13%, όπως είχε αιτηθεί εδώ και πολύ καιρό το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μειώνεται ο ΦΠΑ στα εισιτήρια των αγώνων από 24% σε 13%», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.