ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: Έκκληση στους εκπαιδευτικούς για να εμβολιαστούν μαζικά

Έκκληση προς τους εκπαιδευτικούς και ακόμα μία φορά έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να εμβολιαστούν μαζικά.
Μητσοτάκης: Έκκληση στους εκπαιδευτικούς για να εμβολιαστούν μαζικά

Έκκληση προς τους εκπαιδευτικούς και ακόμα μία φορά έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να εμβολιαστούν μαζικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε έκκληση προς τους εκπαιδευτικούς ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς προκειμένου να σπεύσουν να εμβολιαστούν μαζικά.

Ο πρωθυπουργός παρακάλεσε τους δασκάλους να κάνουν το εμβόλιο ώστε να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία και να μην υπάρξει ο κίνδυνος να κλείσουν και πάλι, κάτι που θα επηρεάσει ιδιαίτερα την ψυχική υγεία των παιδιών.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (22/7) σε συνέδριο ψυχικής υγείας που διοργανώνουν το υπουργείο Υγείας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έστειλε το δικό του μήνυμα, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα.

«Με απασχολεί ιδιαίτερα το ζήτημα της ψυχικής υγείας των παιδιών και εφήβων. Ποια είναι η καλύτερη πολιτική για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, εν μέσω πανδημίας; Η καλύτερη πολιτική είναι τα παιδιά μας να επιστρέψουν στα σχολεία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για το λόγο αυτό, ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών είναι τόσο σημαντικός. Αν ένας εκπαιδευτικός στο δημοτικό σχολείο νοσήσει, τότε είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί. Σε αυτή την περίπτωση, το σχολείο ή ένα τμήμα του ίσως χρειαστεί να κλείσει για μια εβδομάδα ή για δύο εβδομάδες. Για το λόγο αυτό, από αυτό το βήμα, καλώ όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, δασκάλους και καθηγητές. Σας παρακαλώ: Εμβολιαστείτε! Για να είμαστε και εμείς σε θέση να ξανανοίξουμε τα σχολεία μας με ασφάλεια και με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα τον Σεπτέμβριο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Τεράστιες αλλαγές στα εργασιακά – Τι θα κάνουν οι ανεμβολίαστοι

Κορονοϊός: Έρχονται και φάρμακα στη μάχη με την Covid-19

Λατινοπούλου: Άγριο «κράξιμο» στο Twitter – «Ξαναχτύπησε» με νέα ανάρτηση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης: Έκκληση στους εκπαιδευτικούς για να εμβολιαστούν μαζικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.