ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: «Στο πρόσωπο της οικογένειας Αντετοκούνμπο αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που αγωνίζεται»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από το Twitter έκανε ειδική αναφορά στην πολιτογράφηση της Βερόνικα και του Άλεξ Αντετοκούνμπο.
Μητσοτάκης: «Στο πρόσωπο της οικογένειας Αντετοκούνμπο αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που αγωνίζεται»

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, στην τιμητική πολιτογράφη της μητέρας του Γιάννη, του Θανάση, του Κώστα και του Άλεξ. Στη διαδικασία παρόντες ήταν ο Greek Freak και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο και ο Εμέκα – Άλεξ Αντετοκούνμπο πολιτογραφήθηκαν σήμερα τιμητικά Έλληνες πολίτες.

Στο πρόσωπο όλης της οικογένειας Αντετοκούνμπο αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που αγωνίζεται, ξεπερνά τις δυσκολίες και κρατά ενωμένη την οικογένειά της. Θερμά συγχαρητήρια».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης: «Στο πρόσωπο της οικογένειας Αντετοκούνμπο αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που αγωνίζεται»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ