ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΜΜ: Ανεστάλη η σημερινή στάση εργασίας- Κανονικά τα δρομολόγια

Αναστολή αποφασίστηκε για τη σημερινή στάση εργασίας, με τα δρομολόγια πλέον να γίνονται κανονικά και χωρίς προβλήματα.
ΜΜΜ: Ανεστάλη η σημερινή στάση εργασίας- Κανονικά τα δρομολόγια

ΜΜΜ: Αναστολή αποφασίστηκε για τη σημερινή στάση εργασίας, με τα δρομολόγια πλέον να γίνονται κανονικά και χωρίς προβλήματα.

Στάση εργασίας είχε ανακοινωθεί για τα ΜΜΜ, ωστόσο το σωματείο αποφάσισε να την αναστείλει και τα δρομολόγια θα γίνονται κανονικά.

Ως εκ τούτου, τα δρομολόγια στις Γραμμές 1, 2, 3 του Μετρό θα λειτουργούν και δεν θα υπάρχουν προβλήματα.

«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το επιβατικό κοινό, ότι η Διοίκηση των ΣΤΑΣΥ, έχοντας πλήρη συναίσθηση του κοινωνικού κόστους, που προκαλούν τέτοιου είδους αιφνιδιαστικές ενέργειες, ιδίως σε μια περίοδο έκτακτων υγειονομικών συνθηκών, θα προασπίζει με κάθε τρόπο την ανάγκη της απρόσκοπτης λειτουργίας των μέσων σταθερής τροχιάς, με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Διαβάστε επίσης:

Κάθε μέρα και μία special προσφορά και Euro Game με €100.000 εγγυημένο έπαθλο!

Survivor Σάκης: Έτσι θα βοηθήσω την Μαριαλένα – Τι υποσχέθηκε να κάνει για εκείνη

Pfizer – Moderna παρενέργειες: Σε αυτούς παρατηρούνται τα περισσότερα περιστατικά μυοκαρδίτιδας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΜΜΜ: Ανεστάλη η σημερινή στάση εργασίας- Κανονικά τα δρομολόγια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.