Για τα εμβόλια των ΑstraZeneca και Johnson & Johnson από τα οποία έχουν προκύψει περιστατικά θρομβώσεων, μίλησε ο Ηλίας Μόσιαλος.

Για τα εμβόλια των ΑstraZeneca και Johnson & Johnson από τα οποία έχουν προκύψει περιστατικά θρομβώσεων, μίλησε ο Ηλίας Μόσιαλος. Θέλοντας καθησυχάσει τον κόσμο σχετικά με τa εμβόλια των εταιρειών ΑstraZeneca και Johnson & Johnson της  καθηγητής πολιτικής της Υγείας στο LSE, ο Ηλίας Μόσιαλος μίλησε σε τηλεοπτικά εκπομπή. Συγκεκριμένα φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Για τα εμβόλια των ΑstraZeneca και Johnson & Johnson από τα οποία έχουν προκύψει περιστατικά θρομβώσεων, μίλησε ο Ηλίας Μόσιαλος.

Θέλοντας καθησυχάσει τον κόσμο σχετικά με τa εμβόλια των εταιρειών ΑstraZeneca και Johnson & Johnson της  καθηγητής πολιτικής της Υγείας στο LSE, ο Ηλίας Μόσιαλος μίλησε σε τηλεοπτικά εκπομπή.

Συγκεκριμένα φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και εξήγησε πως υπό εξέταση είναι ο αδενοιός φορέας των εμβολίων αλλά έως τώρα σε 34 εκατομμύρια εμβολιασμών με AstraZeneca στην Ευρώπη παρουσιάστηκαν 220 σπάνιες θρομβώσεις ενω στις ΗΠΑ μόνον 6 περιστατικά σε 6,8 εκατομμύρια εμβολιασμους με Johnson & Johnson.

Υπογράμμισε επίσης ότι αρχικά έγιναν σφάλματα με την χορήγηση ηπαρίνης στις σπάνιες θρομβώσεις αλλά πλέον οι γιατροί γνωρίζουν τα κατάλληλα σκευάσματα, ενώ συμπλήρωσε ότι κατανοεί τον δισταγμό των πολιτών αλλα τους προέτρεψε να σταθμίσουν τους κινδύνους εάν δεν εμβολιαστούν.

Τέλος ο κ. Μόσιαλος αποκάλυψε ότι στις 19 Μαΐου θα κάνει την δεύτερη δόση με το εμβόλιο της AstraΖeneca και ζήτησε από τους επώνυμους να βγουν και πουν ότι εμβολιάστηκαν με το συγκεκριμένο σκεύασμα.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To καψόνι στον πρίγκιπα Χάρι στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου

Ερντογάν: «Τραβάει» κι άλλο την κόντρα με «αυτόν τον τύπο που λέγεται Ντράγκι»