ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόσιαλος: «Στις 19 Μαΐου θα κάνω τη 2η δόση της AstraZeneca – Ποια είναι τα ποσοστά θρόμβωσης»

Για τα εμβόλια των ΑstraZeneca και Johnson & Johnson από τα οποία έχουν προκύψει περιστατικά θρομβώσεων, μίλησε ο Ηλίας Μόσιαλος. Θέλοντας καθησυχάσει τον κόσμο σχετικά με τa εμβόλια των εταιρειών ΑstraZeneca και Johnson & Johnson της  καθηγητής πολιτικής της Υγείας στο LSE, ο Ηλίας Μόσιαλος μίλησε σε τηλεοπτικά εκπομπή. Συγκεκριμένα φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...
Μόσιαλος: «Στις 19 Μαΐου θα κάνω τη 2η δόση της AstraZeneca – Ποια είναι τα ποσοστά θρόμβωσης»

Για τα εμβόλια των ΑstraZeneca και Johnson & Johnson από τα οποία έχουν προκύψει περιστατικά θρομβώσεων, μίλησε ο Ηλίας Μόσιαλος.

Θέλοντας καθησυχάσει τον κόσμο σχετικά με τa εμβόλια των εταιρειών ΑstraZeneca και Johnson & Johnson της  καθηγητής πολιτικής της Υγείας στο LSE, ο Ηλίας Μόσιαλος μίλησε σε τηλεοπτικά εκπομπή.

Συγκεκριμένα φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και εξήγησε πως υπό εξέταση είναι ο αδενοιός φορέας των εμβολίων αλλά έως τώρα σε 34 εκατομμύρια εμβολιασμών με AstraZeneca στην Ευρώπη παρουσιάστηκαν 220 σπάνιες θρομβώσεις ενω στις ΗΠΑ μόνον 6 περιστατικά σε 6,8 εκατομμύρια εμβολιασμους με Johnson & Johnson.

Υπογράμμισε επίσης ότι αρχικά έγιναν σφάλματα με την χορήγηση ηπαρίνης στις σπάνιες θρομβώσεις αλλά πλέον οι γιατροί γνωρίζουν τα κατάλληλα σκευάσματα, ενώ συμπλήρωσε ότι κατανοεί τον δισταγμό των πολιτών αλλα τους προέτρεψε να σταθμίσουν τους κινδύνους εάν δεν εμβολιαστούν.

Τέλος ο κ. Μόσιαλος αποκάλυψε ότι στις 19 Μαΐου θα κάνει την δεύτερη δόση με το εμβόλιο της AstraΖeneca και ζήτησε από τους επώνυμους να βγουν και πουν ότι εμβολιάστηκαν με το συγκεκριμένο σκεύασμα.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To καψόνι στον πρίγκιπα Χάρι στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου

Ερντογάν: «Τραβάει» κι άλλο την κόντρα με «αυτόν τον τύπο που λέγεται Ντράγκι»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόσιαλος: «Στις 19 Μαΐου θα κάνω τη 2η δόση της AstraZeneca – Ποια είναι τα ποσοστά θρόμβωσης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.