ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη: Χτυπημένος ο αστυνομικός, πεσμένος στο δρόμο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων (pics) – Σοκαριστικό το βίντεο της επίθεσης!

Εκτός ελέγχου είναι αυτή την ώρα η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη.
Νέα Σμύρνη: Χτυπημένος ο αστυνομικός, πεσμένος στο δρόμο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων (pics) – Σοκαριστικό το βίντεο της επίθεσης!

Εκτός ελέγχου είναι αυτή την ώρα η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη.

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Kontra, αστυνομικός βρίσκεται στο έδαφος χτυπημένος, ενώ φαίνεται να έχει χάσει τις αισθήσεις του, με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη να συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αστυνομικός από την ομάδα ΔΡΑΣΗ πέρασε με το μηχανάκι του, τον εντόπισαν διαδηλωτές, τον σταμάτησαν και τον χτυπούσαν ανελέητα.

Οι εικόνες που βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικές.

Πάντως, σύμφωνα με νέες πληροφορίες έχει αρχίσει και ανακτά τις αισθήσεις του.

Να θυμίσουμε πως η συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώθηκε έπειτα από περιστατικό αστυνομικής βίας την Κυριακή, στη πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Εν μέσω πανδημίας, ο κόσμος κατέβηκε ξανά στους δρόμους, αγανακτισμένος από τα περιστατικά απρόκλητης αστυνομικής βίας, τα οποία χάρη στη δύναμη των social media γνωστοποιούνται χωρίς λογοκρισία.

Από εκεί έγινε πορεία στους δρόμους της περιοχής και δεν άργησαν να ξεκινήσουν τα επεισόδια με τους άνδρες της αστυνομίας και ακόμα και αυτή την ώρα η κατάσταση είναι… χαώδης.

Πανόρμου: Η ΕΛΑΣ λέει πως έκανε ήδη ΕΔΕ και πως οι αστυνομικοί δεν έσπασαν το αυτοκίνητο

Νέα Σμύρνη: Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Αστυνομική Βία (φωτογραφίες)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Σμύρνη: Χτυπημένος ο αστυνομικός, πεσμένος στο δρόμο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων (pics) – Σοκαριστικό το βίντεο της επίθεσης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.