ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανόρμου: Η ΕΛΑΣ λέει πως έκανε ήδη ΕΔΕ και πως οι αστυνομικοί δεν έσπασαν το αυτοκίνητο

Στο βίντεο που εμφανίζονται αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ να προκαλούν φθορές σε αυτοκίνητα στην οδό Πανόρμου έφερε αντιπαραθέσεις. Η Αστυνομία αντικρούει του ισχυρισμούς που υιοθέτησε σε επίσημη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Νέο πεδίο αντιπαράθεσης προκαλεί το βίντεο στο οποίο φέρονται να εμφανίζονται αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ να προκαλούν φθορές σε αυτοκίνητα στην οδό Πανόρμου. Ο...
Πανόρμου: Η ΕΛΑΣ λέει πως έκανε ήδη ΕΔΕ και πως οι αστυνομικοί δεν έσπασαν το αυτοκίνητο

Στο βίντεο που εμφανίζονται αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ να προκαλούν φθορές σε αυτοκίνητα στην οδό Πανόρμου έφερε αντιπαραθέσεις. Η Αστυνομία αντικρούει του ισχυρισμούς που υιοθέτησε σε επίσημη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νέο πεδίο αντιπαράθεσης προκαλεί το βίντεο στο οποίο φέρονται να εμφανίζονται αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ να προκαλούν φθορές σε αυτοκίνητα στην οδό Πανόρμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ειδικοί φρουροί φαίνονται να σπάνε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε άδειους δρόμους στην περιοχή της Πανόρμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ:

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε σημερινές αναρτήσεις ιστοσελίδων περί “πρόκλησης φθοράς σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Πανόρμου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ”.

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η φθορά στο συγκεκριμένο όχημα είχε προκληθεί σε προγενέστερο χρόνο και ουδεμία εμπλοκή έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις».

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από κατοίκους της περιοχής, περίπου 100 άτομα το απόγευμα της Δευτέρας (8/3) επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και έπειτα πορεία διαμαρτυρίας από την Πανόρμου προς τη ΓΑΔΑ για όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατά των λίγων συγκεντρωμένων να κάνουν χρήση χημικών και κρότου λάμψης με εκείνους να διαφεύγουν στα στενά για να προστατευθούν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανόρμου: Η ΕΛΑΣ λέει πως έκανε ήδη ΕΔΕ και πως οι αστυνομικοί δεν έσπασαν το αυτοκίνητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.