ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Σοκαριστική επίθεση ομάδας αστυνομικών σε ακινητοποιημένο πολίτη (vid)

Η ένταση στη Νέα Σμύρνη δεν λέει να κοπάσει και ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει μία ομάδα αστυνομικών να επιτίθεται βάναυσα σε έναν άνθρωπο που βρίσκεται μέσα σε μαγαζί.
Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Σοκαριστική επίθεση ομάδας αστυνομικών σε ακινητοποιημένο πολίτη (vid)

Η ένταση στη Νέα Σμύρνη δεν λέει να κοπάσει και ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει μία ομάδα αστυνομικών να επιτίθεται βάναυσα σε έναν άνθρωπο που βρίσκεται μέσα σε μαγαζί.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Νέα Σμύρνη σήμερα (9/3), που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών, ένας εκ των οποίων δέχτηκε σκληρή επίθεση από διαδηλωτές με τις εικόνες να σοκάρουν.

Λίγη ώρα μετά, ένα νέο βίντεο που κυκλοφορεί στα Social Media τις τελευταίες ώρες, έρχεται για να… σοκάρει ξανά.

Σε αυτό φαίνονται άνδρες της αστυνομίας, να έχουν μπει μέσα σε ένα μαγαζί και να χτυπούν με γροθιές και μπουνιές έναν πολίτη που ήταν ακινητοποιημένος.

Όπως ακούγεται στο εν λόγω υλικό, ο πολίτης φωνάζει «δεν έκανα τίποτα», ενώ οι αστυνομικοί με άγριες διαθέσεις προσπαθούν να διώξουν από το σημείο όποιον πλησιάζει.

Παράλληλα, τα περιστατικά αστυνομικής βίας πληθαίνουν όσο περνάει η ώρα, με δημοσιογράφους να καταγγέλλουν πως φέρθηκαν επιθέσεις, ενώ σε άλλο βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ένα αστυνομικός να χαστουκίσει μία κοπέλα που διαμαρτύρεται για τις προσαγωγές.

Οι κάτοικοι δεν μπορούν να αναπνεύσουν μέσα στα σπίτια τους από τα χημικά

Η Ελληνική Αστυνομία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρόλο που περίμενε σήμερα γενικευμένες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για την αστυνομική βια, ΔΕΝ είχε σκεφτεί μάλλον πως η συγκεκριμένη περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη και μάλιστα με οικογένειες.

Παρόλο που γνωρίζουν πως στη Νέα Σμύρνη σχεδον το 100% των κατοίκων είναι είτε οικογένειες με παιδιά, είτε ηλικιωμένοι, προτίμησε ως μέτρο καταστολής των επεισοδίων, την γενικευμένη χρήση χημικών και όχι κάτι πιο ήπιο όπως η Αύρα ή κάτι άλλο.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι αρκετοί κάτοικοι της περιοχής να καταγγέλλουν αναπνευστικά προβλήματα, ενω αρκετές καταγγελίες φτάνουν με τρομαγμένα παιδιά από τις κρότου λάμψης!

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Νέες φωτογραφίες από τις γενικευμένες αντιδράσεις

Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Διάγγελμα Μητσοτάκη! «Όχι διχασμός στην κοινωνία, δε θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Σοκαριστική επίθεση ομάδας αστυνομικών σε ακινητοποιημένο πολίτη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.