ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Σοκαριστικό το βίντεο της επίθεσης κατά του αστυνομικού!

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ένας αστυνομικός μετά από επίθεση που δέχτηκε στη Νέα Σμύρνη, με το βίντεο να... σοκάρει.
Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Σοκαριστικό το βίντεο της επίθεσης κατά του αστυνομικού!

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ένας αστυνομικός μετά από επίθεση που δέχτηκε στη Νέα Σμύρνη, με το βίντεο να… σοκάρει.

Χαοτική είναι η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη, όπου έλαβαν χώρα πολύ σοβαρά επεισόδια.

Μάλιστα, αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ δέχτηκε νωρίτερα επίθεση από διαδηλωτές, πέφτοντας βαριά τραυματισμένος στο έδαφος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αστυνομικός πέρασε με το μηχανάκι του, τον εντόπισαν διαδηλωτές, τον σταμάτησαν και τον χτυπούσαν ανελέητα.

Οι εικόνες που είδαν σύντομα το φως της δημοσιότητας ήταν σοκαριστικές, ενώ δεν άργησε να βγει και το βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης.

Μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στα σπίτια τους. Δεν μπορούν να αναπνεύσουν από τα δακρυγόνα και τα χημικά που έχουν πέσει. Και γενικώς το πράγμα θυμίζει πεδίο μάχης παντού. Σε όλα τα επίπεδα.

Εκεί, φαίνονται αρκετοί διαδηλωτές να ρίχνουν τον άνδρα από το μηχανάκι και να τον χτυπούν όλοι μαζί. Γενικότερα η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει. Ας ελπίσουμε πως δεν θα έχουμε χειρότερα όσο προχωρά η νύχτα. Μακάρι να ισχύει πως η κατάσταση εκτονώνεται.

Δείτε χαρακτηριστικά παρακάτω…

Ένα από τα πιο σοκαριστικά βίντεο που έχουμε δει ως τώρα επίσης

Δείτε τι αναφέρουν τα ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Οι κάτοικοι δεν μπορούν να αναπνεύσουν μέσα στα σπίτια τους από τα χημικά

Νέα Σμύρνη: Επεισόδια στη πορεία κατά της Αστυνομικής Βίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Σοκαριστικό το βίντεο της επίθεσης κατά του αστυνομικού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.