Νέα Σμύρνη – Επεισόδια

Στην ανακρίτρια θα οδηγηθεί σήμερα ο «Ινδιάνος» για να απολογηθεί, καθώς κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού.

Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Στην ανακρίτρια θα οδηγηθεί σήμερα ο «Ινδιάνος» για να απολογηθεί, καθώς κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού.

Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Στην Νέα Σμύρνη πριν λίγες μέρες έγιναν μεγάλα σε ένταση επεισόδια.

Έτσι γι’ αυτόν τον λόγο ο 30χρονος Ελληνοϊρακινος με το ψευδώνυμο «Ινδιάνος», θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μαζί με άλλους κατηγορούμενους που έχουν διωχθεί ποινικά από την εισαγγελία μετά τη σύλληψή τους για τα γεγονότα.

Οι κατηγορούμενοι για τη συγκεκριμένη υπόθεση ανέρχονται στους 19 με τέσσερις εξ’ αυτών να αντιμετωπίζουν το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται πως μεταξύ των κατηγορούμενων είναι και επτά ανήλικοι, οι οποίο απολογήθηκαν χθες σε ανακριτή ανηλίκων και αφέθηκαν ελεύθεροι υπό τον όρο να παρακολουθούνται από κοινωνικό λειτουργό.

Αρνείται τα πάντα ο 30χρονος

Από πλευράς του ο 30χρονος αρνείται ότι βρισκόταν στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης.

Ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης ανακοίνωσε πως ανέλαβε την υπεράσπιση του 30χρονου, ο άνδρας που έπειτα από σπριντ 100 μέτρων, «γκρέμισε» τον αστυνομικό από το μηχανάκι, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να δεχθεί άγριο ξυλοδαρμό επί 2,5 λεπτά.

Μέσα από ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος του 30χρονου υποστηρίζει πως ο πελάτης του βρισκόταν στην Δυτική Αττική τις επίμαχες ώρες και πως η εμπλοκή του στην υπόθεση είναι αποτέλεσμα καταγγελίας ενός προσώπου με το οποίο έχει σοβαρές οικογενειακές διαφορές.

Μάλιστα, ο συνήγορός του υποστηρίζει πως θα αποδειχθούν τα λεγόμενά του μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και τα στοιχεία από το GPS.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνηγόρου του 30χρονου

«Το Δικηγορικό μας Γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση 30χρονου ημεδαπού που κατηγορείται (από κοινού με άλλους), για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος αστυνομικού το βράδυ της Τρίτης (09/03) στην Ν. Σμύρνη.

Η εμπλοκή του προέκυψε μετά από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία/κατάθεση προσώπου, με το οποίο υφίσταται διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Ουδέν άλλο αντικειμενικό στοιχείο υφίσταται στην δικογραφία που να τον εμπλέκει στο συγκεκριμένο βάρβαρο περιστατικό. Θα προσκομίσουμε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές αμάχητα αποδεικτικά στοιχεία, που τεκμηριώνουν την θέση του ότι ουδεμία σχέση έχει με τα διευρυνόμενα θλιβερά συμβάντα.

Ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στην Δυτική Αττική και όχι στην Ν. Σμύρνη. Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα από τον εντοπισμό της στιγματοθέτησής του (GPS) κατά τους επίδικους χρόνους».

Κλείνοντας, η ανακοίνωση του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, τονίζει πως «η απολογία του εντολέα μας έχει ορισθεί για το Σάββατο 13/03 και ώρα 10:00 π.μ., ενώπιον της 13ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών».

Ζήνδρος: «Ο Άρης που τον φοβούνται πλέον και αυτό που λείπει για να απογειωθεί»

Παναθηναϊκός: Δύο τα ερωτηματικά εν όψει ΠΑΟΚ – Οι πιθανές συμπτώσεις με το ντέρμπι του α’ γύρου

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.