ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη: Τα σκληρά επεισόδια και οι «μάχες» σώμα με σώμα (vids)

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη κατά τη διαδήλωση ενάντια στην αστυνομική βία.
Νέα Σμύρνη: Τα σκληρά επεισόδια και οι «μάχες» σώμα με σώμα (vids)

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη κατά τη διαδήλωση ενάντια στην αστυνομική βία.

Χιλιάδες πολίτες βρέθηκαν στην πλατεία στη Νέα Σμύρνη ώστε να διαδηλώσουν ενάντια στην αστυνομική βία, μετά και τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.

Από εκεί, ξεκίνησε πορεία και δεν άργησαν να αρχίσουν τα επεισόδια, ανάμεσα σε διαδηλωτές και άνδρες των δυνάμεων της αστυνομίας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, μετά από επίθεση που δέχτηκε, πέφτοντας χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος.

Τα επεισόδια ήταν σκληρά και οι «μάχες» ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν σε πολλές περιπτώσεις σώμα με σώμα και η περιοχή θύμιζε εμπόλεμη ζώνη.

Αυτό φαίνεται και μέσα από τα βίντεο που δημοσιεύονται στα Social Media, με την κατάσταση να είναι ιδιαίτερα έκρυθμη.

Δείτε παρακάτω:

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Videos από το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ

Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Σοκαριστικό το βίντεο της επίθεσης κατά του αστυνομικού!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Σμύρνη: Τα σκληρά επεισόδια και οι «μάχες» σώμα με σώμα (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.