ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκη Κεραμέως: Tι θα γίνεται στα σχολικά τμήματα σε περιπτώσεις κρουσμάτων!

Η Νίκη Κεραμέως μίλησε για τη νέα σχολική χρονιά και ανέφερε τα όσα θα γίνουν σε περίπτωση κρουσμάτων σε σχολικά τμήματα.
Νίκη Κεραμέως: Tι θα γίνεται στα σχολικά τμήματα σε περιπτώσεις κρουσμάτων!

Δηλώσεις για τη νέα σχολική χρονιά έκανε η Νίκη Κεραμέως, μιλώντας για τα μέτρα που έχει πάρει η Κυβέρνηση και τα όσα προβλέπονται.

Συγκεκριμένα, υπουργός Παιδείας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, τόνισε ότι δεν θα υπάρξει οριζόντιο κλείσιμο τμημάτων και σχολείων στην περίπτωση που βρεθούν κρούσματα κορονοϊού.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ξανά γενικό «λουκέτο» στα σχολεία, με τους εμβολιασμούς να προχωρούν αρκετά θετικά.

Τέλος τόνισε ότι μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου που θα έχουμε το πρώτο κουδούνι, το 80% των εκπαιδευτικών θα είναι εμβολιασμένο και ένα άλλο 10% έχει αποκτήσει φυσική ανοσία.

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Απίστευτο πόσο άλλαξε ο Αιμιλιάνο

Nατάσα Γιάμαλη: «Αν στη θέση του Σεμέδο και του φίλου του ήταν δυο φτωχοί η κοινωνία θα συντασσόταν πιο εύκολα με το θύμα»

Αυτή είναι η νέα Κυβέρνηση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκη Κεραμέως: Tι θα γίνεται στα σχολικά τμήματα σε περιπτώσεις κρουσμάτων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.