ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Χατζηνικολάου: «Θα αρχίσει να ξετυλίγεται το νήμα της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια»

Ο γνωστός παρουσιαστής προανήγγειλε πως θα υπάρξουν περισσότερες αποκαλύψεις το επόμενο διάστημα.
Νίκος Χατζηνικολάου: «Θα αρχίσει να ξετυλίγεται το νήμα της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια»

Αναφορά στο θέμα που ανέδειξε η Kontranews έκανε και ο Νίκος Χατζηνικολάου στη ραδιοφωνική εκπομπή του στο RealFM. «Θα ανοίξει μεγάλη συζήτηση από την αποκάλυψη της Kontra», ανέφερε. Εν συνεχεία έκανε λόγο για ρεπορτάζ που έρχεται κι από τη Real News g για την υπόθεση.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου λίγο πριν αρχίσει την ανάγνωση των πολιτικών εφημερίδων ανέφερε: «Θα ανοίξει μεγάλη συζήτηση από την αποκάλυψη της Kontra. Στο σημερινό της φύλλο φωτογραφίζει ένα υψηλόβαθμο στέλεχος νευραλγικής κρατικής θέσης. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε σχέση με το διαδίκτυο και γνώριζε για το συμβόλαιο εκτέλεσης. Μάλιστα φέρεται να είχε προειδοποιήσει τον Σωκράτη Γκιόλια».

Ο γνωστός παρουσιαστής προανήγγειλε πως θα υπάρξουν περισσότερες αποκαλύψεις το επόμενο διάστημα. Η πρόβλεψή του δε είναι πως από αυτή η ιστορία θα αποτελέσει εφαλτήριο για το ξετύλιγμα της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θυμηθείτε το, θα αρχίσει από αυτή την ιστορία να ξετυλίγεται το νήμα της δολοφονίας. Θα δούμε κι άλλες αποκαλύψεις στη συνέχεια. Είναι προφανές.
Υπενθυμίζω πως έρχεται δυνατή real news το Σαββατοκύριακο, για όλα τα ανοικτά μέτωπα της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής και θα έχουμε ενδιαφέρον ρεπορτάζ και για την υπόθεση του Σωκράτη Γκιόλια».

Ακούστε στο 5ο λεπτό του ηχητικού το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου για την υπόθεση.

 

Ακούστε όλη την εκπομπή του στον Real FM εδώ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Χατζηνικολάου: «Θα αρχίσει να ξετυλίγεται το νήμα της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.