ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Οικονομόπουλος μετά το εξιτήριο: «Δεν αισθάνθηκα μόνος, είχα συντροφιά την Πίστη μου»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε ως συντροφιά την Πίστη του, στη «μάχη» που έδωσε με τον κορονοϊό κατά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο.
Νίκος Οικονομόπουλος μετά το εξιτήριο: «Δεν αισθάνθηκα μόνος, είχα συντροφιά την Πίστη μου»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, με την «μάχη» που έδωσε με τον κορονοϊό να έχει αίσιο τέλος.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του μέχρι την πλήρη αποθεραπεία του, μετά τη νοσηλεία του με κορονοϊό.

Τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί, ενώ του χορηγήθηκε οξυγόνο υψηλής ροής.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο για την περιπέτεια που πέρασε, τονίζοντας πως σε όλο αυτό είναι για συντροφιά της Πίστη του που τον βοήθησε να το ξεπεράσει, αλλά και την οικογένειά του και τους φίλους του.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους.

Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.

Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία.

Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει.

Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανεμβολίαστοι φοιτητές: Πρακτικά αδύνατο να ελεγχθούν στα Πανεπιστήμια – Σκέψη να μην είναι δωρεάν τα rapid tests!

Κορονοϊός μέτρα – Ανεμβολίαστοι: Έρχεται «μείωση» αποδοχών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα! – Νέες τιμές τα rapid tests;

Άννα Βίσση: Αποκάλυψε γιατί δεν θα συνεργαστεί τελικά με τη Δέσποινα Βανδή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Οικονομόπουλος μετά το εξιτήριο: «Δεν αισθάνθηκα μόνος, είχα συντροφιά την Πίστη μου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.