Την αγανάκτηση που επικρατεί στις τάξεις του νοσηλευτικού προσωπικού για τα μέτρα που παίρνει η Κυβέρνηση εναντίον τους εξέφρασε μια νοσηλεύτρια.

Την «κραυγή αγωνίας» του νοσηλευτικού προσωπικού για τα μέτρα που παίρνει η Κυβέρνηση εναντίον του, εξέφρασε μια νοσηλεύτρια.

Με τα μέτρα που παίρνει η Κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους ουσιαστικά οδηγεί ένα μεγάλο μέρος πολιτών στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την αναστολή εργασίας και αυτό βγήκε να καταγγείλει η νοσηλεύτρια στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Πρώτα μας χειροκροτούσατε, τώρα διωκόμαστε. Άλλοτε θεωρούμασταν μαχητές και παίρναμε τα χειροκροτήματα όλων. Και διωκόμαστε όχι επειδή είμαστε αρνητές, αλλά γιατί είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας, του διχασμού και του διαχωρισμού μας», είπε αρχικά η νοσηλεύτρια απευθυνόμενη στον παρουσιαστή του MEGA και στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση του Ευαγγελάτου γιατί μερίδα νοσηλευτικού προσωπικού και γιατρών δεν δέχονται να κάνουν το εμβόλιο.

«Είδα στις ΜΕΘ να πεθαίνουν άνθρωποι από τον ιό. Δεν λέμε ότι δεν υπάρχει ιός, δεν είμαστε αρνητές. Φοβόμαστε τις μελλοντικές παρενέργειες, τις μακροπρόθεσμες. Θέλουμε τον χρόνο μας ώστε να δουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολίων και να επιλέξουμε αναλόγως για το σώμα μας», είπε και συνέχισε: «Είδα ανθρώπους να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να έχουν πεθάνει. Επιπλέον ξέρουμε ότι έχει δοθεί η γνωμοδότηση για το εμβόλιο, παρ’ όλα αυτά δεν έχουν πάρει την τελική έγκριση η οποία θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2023. Ο αγώνας αυτός για εμάς έχει όνομα, έχει ήθος, έχει αξιοπρέπεια. Δεν το κάνουμε από καπρίτσιο. Το κάνουμε για το μέλλον των παιδιών μας και τις οικογένειές μας. Είμαι υποχρεωμένοι να προασπίσω το μέλλον τους. Αν αύριο τους πουν “δεν έχετε δικαίωμα στη μάθηση αν δεν κάνετε το εμβόλιο”, τι θα γίνει»»,

Επίσης πρόσθεσε: «Κανένας γιατρός δεν βρέθηκε να μου υπογράψει το ότι δεν θα πάθω κάτι αν κάνω το εμβόλιο. Κανένας δεν μου είπε σου υπογράφω».

Δείτε παρακάτω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης:

Και γιατί να μην είναι κυνικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μάλιστα στα μούτρα μας

Παναθηναϊκός: Οι πολλές δυσκολίες για τον Παλάσιος

ΑΕΚ – Επίσημο: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Μάνι Χάρις προς επιβεβαίωση του Sportime!