ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Νίκος Ευαγγελάτος αυτή τη φορά δεν άφησε τον κ. Βασιλείου να μιλήσει… (vid)

Καλεσμένος ξανά στην εκπομπή Live News ο Διευθυντής μονάδας τεχνητού νεφρού, Σωτήρης Βασιλείου, όμως ο Νίκος Ευγαγγελάτος δεν μοίρασε ορθά το χρόνο.
Ο Νίκος Ευαγγελάτος αυτή τη φορά δεν άφησε τον κ. Βασιλείου να μιλήσει… (vid)

Ο Νίκος Ευαγγελάτος θέλησε να δώσει συνέχεια στη συζήτηση ανάμεσα στον διευθυντή τεχνητού νεφρού νοσοκομείου της Έδεσσας, Σωτήρη Βασιλείου και τον πνευμονολόγο, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

Η συζήτηση ξεκίνησε χθες (23/8), με τους δύο γιατρούς να τα λένε σε έντονο ύφος, ανταλλάσσοντας μάλιστα βαρείς χαρακτηρισμούς.

Μπορεί ο παρουσιαστής της εκπομπής Live News του Mega, να υπερθεμάτισε πως πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, όσοι είναι υπέρμαχοι των εμβολίων, αλλά και όσων έχουν τις αμφιβολίες τους ως προς την υποχρεωτικότητα αυτού, όμως στην πράξη τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Ο κ. Βασιλόπουλος, που είναι μεγάλος υποστηρικτής των εμβολίων τοποθετήθηκε εκτενώς δύο φορές, σε αντίθεση με τον συνάδελφό του που τοποθετήθηκε με το ζόρι… μία.

Μάλιστα, ακόμα και αυτή τη μοναδική φορά που του δόθηκε ο λόγος, ο παρουσιαστής δεν τον άφηνε να ολοκληρώσει τη σκέψη του, διακόπτοντας συνεχώς τον ομιλούντα, για να λάβει μάλιστα την απάντηση «Θέλετε μήπως να πω αυτό που θέλετε να ακούσετε;».

Εν συνεχεία και μιλώντας για μία έρευνα που έχει γίνει στο Ισραήλ, ο κ. Βασιλείου σημείωσε πως «στις 15 Αυγούστου βρέθηκαν 514 βαρέως πάσχοντες από covid19 που βρέθηκαν στις εντατικές. Το 59% ήταν πλήρως εμβολιασμένοι» και κάπου εκεί ο Νίκος Ευαγγελάτος σημείωσε πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο και στη συνέχεια τον έκοψε άρον άρον δίνοντας το λόγο στον κ. Βασιλακόπουλο.

Όλα αυτά και ενώ πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε νέο «μαύρο» ρεκόρ στα κρούσματα, τα οποία έφτασαν τα 4.608 παρά το γεγονός πως πάνω από 5,6 πολίτες εμβολιάστηκαν πλήρως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορονοϊός – νέα μέτρα: Eπικο σαρδάμ του Κικίλια με τα… αντισυλληπτικά κατά του ιού

Κορονοϊός – μέτρα: Σοκ με το «Πογκρόμ» εναντίον των ανεμβολίαστων – Ο Βασίλης Κικίλιας κήρυξε ανοιχτό πόλεμο στους πολίτες!

Μαλέσκου: Είναι επίσημο – Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή Love it

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Νίκος Ευαγγελάτος αυτή τη φορά δεν άφησε τον κ. Βασιλείου να μιλήσει… (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!