ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Διευθυντής μονάδας τεχνητού νεφρού είχε επιχειρήματα για να μην κάνει το εμβόλιο – Ο υπέρμαχος των εμβολίων πνευμονολόγος, όχι

Χαμός έγινε ανάμεσα στον κ. Σωτήρη Βασιλείου και τον πνευμονολόγο, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, με τον πρώτο να θέτει αρκετά επιχειρήματα και τον δεύτερο να αρκείται σε... χαρακτηρισμούς.
Ο Διευθυντής μονάδας τεχνητού νεφρού είχε επιχειρήματα για να μην κάνει το εμβόλιο – Ο υπέρμαχος των εμβολίων πνευμονολόγος, όχι

Έντονη αντιπαράθεση σχετικά με το εμβόλιο είχαν ο Διευθυντής μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου της Έδεσσας, Σωτήρης Βασιλείου, με τον πνευμονολόγο, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

Διαφωνία σε πολύ έντονο ύφος είχαν ο Διευθυντής μονάδας τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο της Έδεσσας, Σωτήρης Βασιλείου, που θεωρεί πως δεν είναι απαραίτητο να κάνει το εμβόλιο, με τον πνευμονολόγο, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο που έχει μετατραπεί σε οπαδό του εμβολιασμού.

Οι δύο τους φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή Live News του Mega και τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν, με τους δύο τους να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες.

Όλα ξεκίνησαν με τον κ. Βασιλείου ο οποίος νόσησε από τον κορονοϊό πως:  «Η φυσική ανοσία είναι σαφώς ανώτερη από οποιαδήποτε τεχνητή ανοσία. Μετρώντας τα αντισώματα εγώ είμαι καλυμμένος. Το άλλο είναι πως σε σύγκριση με συναδέλφους που έκαναν και τις δύο δόσεις του εμβολίου και έχουν κλείσει εξάμηνο, αρκετοί είναι ακάλυπτοι. Δεν ξέρω γιατί η πολιτεία ενδιαφέρεται μόνο για την διενέργεια του εμβολίου, δηλαδή μόνο αυτό είναι το ζητούμενο ή να είμαστε καλυμμένοι; Εμείς μετρήσαμε την ανοσία μας και είμαστε καλυμμένοι. Αυτοί που έκαναν το εμβόλιο και δεν είναι πλέον καλυμμένοι, ούτε τους ελέγχει η πολιτεία ούτε τους διώχνει».

Ο Βασιλακόπουλος από την άλλη είπε πως αυτό που λέει ο συνάδελφός του είναι λάθος και αποτελούν παραπληροφόρηση.

Στη συνέχεια, ο διευθυντής μονάδας του τεχνητού νεφρού έφερε στη συζήτηση το θέμα του Ισραήλ και το γεγονός πως τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει από εμβολιασμένους, με τον Βασιλακόπουλο να επιμένει πως ο συνάδελφός τους δεν γνωρίζει τι λέει αποκαλώντας τον άσχετο.

Κάπου εκεί η συζήτηση πήρε… φωτιά. Ο πνευμονολόγος συνέχισε να λέει πως ο κύριος Βασιλείου έχει έλλειψη εκπαίδευσης και θα έπρεπε να ντρέπεται αντί να μιλάει, για να λάβει την έντονη απάντηση «είσαι γελοίος».

«Άσχετος και αγράμματος είσαι και δεν μπορώ να μιλάω μαζί σου», είπε ο πνευμονολόγος, ενώ στη συνέχεια έπεσαν και μερικά… γαλλικά.

Ο κ. Βασιλείου ξεκίνησε να λέει μία σειρά από επιχειρήματα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ έχω νοσήσει. Μετράω τα αντισώματά μου τα οποία είναι ακόμα υψηλά. Ακόμα όμως και αν πέσουν, υπάρχει η κυτταρική ανοσία που πιθανότητα με καλύπτει. Δεύτερον, είναι πλέον φανερό πως και νοσούν και μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι. Οπότε δεν βρίσκω τον λόγο γιατί διώχνουν τους γιατρούς. Στα κανάλια δεν ακούγονται όλες οι απόψεις, αλλά κυρίως οι οπαδοί των εμβολίων. Είναι τρεις άνθρωποι που γυρίζουν σε όλα τα κανάλια και λένε το ίδιο πράγμα καθημερινά».

Μετά από όλα αυτά τα επιχειρήματα, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος αρκέστηκε να μιλήσει μόνο για την έγκριση του εμβολίου από τον FDA, χωρίς να απαντήσει σε τίποτα από όλα αυτά που έθεσε ο συνάδελφός του. «Ενημερωτικά το εμβόλιο εγκρίθηκε πλήρως σαν κανονικό φάρμακο και εμβόλιο από τον FDA χωρίς καμία υποσημείωση. Αυτό σημαίνει πως μπορώ να το χορηγήσω χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα. Είναι δηλαδή σαν το εμβόλιο της γρίπης και άλλα. Άρα δεν είναι πειραματικό πλέον. Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για χορήγηση στους ανθρώπους. Το σύνολο των επιστημονικών φορέων της χώρας μας είναι υπέρ του εμβολιασμού και το θεωρούν απαραίτητο», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υποχρεωτικός Εμβολιασμός έρχεται καθολικά! Πήρε μόνιμη άδεια το εμβόλιο Pfizer

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προκαλεί και σοκάρει με εξωφρενικές δηλώσεις: «Οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά»!

Νίκος Οικονομόπουλος μετά το εξιτήριο: «Δεν αισθάνθηκα μόνος, είχα συντροφιά την Πίστη μου»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Διευθυντής μονάδας τεχνητού νεφρού είχε επιχειρήματα για να μην κάνει το εμβόλιο – Ο υπέρμαχος των εμβολίων πνευμονολόγος, όχι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.