ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο νόμος 4358/2018 που λύνει το θέμα της αναδοχής τέκνων ακόμα και για συμβιούντες ίδιου φύλου και το άλλοθι με το Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Γιατί ο Γεώργιος Αποστολάκης, βουλευτής Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ χαρακτηρίζει ως άλλοθι τις επικλήσεις του πρωθυπουργού στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Ο νόμος 4358/2018 που λύνει το θέμα της αναδοχής τέκνων ακόμα και για συμβιούντες ίδιου φύλου και το άλλοθι με το Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Την απορία του γιατί ο πρωθυπουργός θέλει να «προσφέρει» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει γάμο και υιοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, εκφράζει ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ, Γεώργιος Αποστολάκης, με άρθρο του στο orthodoxia-ellhnismos.gr.

Σύμφωνα με τον Γεώργιο Αποστολάκη, με «το νόμο 4358/2018 έχει λυθεί το θέμα της αναδοχής τέκνων και για τους συμβιούντες με σύμφωνο συμβίωσης, ακόμη και του ίδιου φύλου», ενώ σημειώνει πως το θέμα του ομόφυλου γάμου «τίθεται από τον κ. Μητσοτάκη στη βάση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παρέχοντας πλήρης εξίσωση των εννόμων συνεπειών του γάμου ομοφύλων με τον γάμο των ετεροφύλων, άρα και το δικαίωμα για υιοθεσία».

Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκης χαρακτηρίζει ως άλλοθι τις επικλήσεις του πρωθυπουργού στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς αυτό δεν υποχρεώνει την θεσμοθέτηση του ομόφυλου γάμου.

«Το ΕΔΔΑ δέχεται την εξουσία κάθε κράτους-μέλους, τόσο να απαγορεύει τον γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, όσο και να μην επιτρέπει την υιοθεσία από ζευγάρια του ίδιου φύλου, ακόμη και αν το προς υιοθεσία παιδί είναι τέκνο του ενός μέλους του ομόφυλου ζευγαριού», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.

«Κύριε Μητσοτάκη, αντί να κοροιδεύετε τον ελληνικό λαό με την προώθηση του “γάμου” αυτού ως δήθεν πράξη ισότητας και δικαιοσύνης για μία ολιγάριθμη κοινωνική ομάδα ομόφυλων, που δεν τους αρκεί το σύμφωνο συμβίωσης και θέλουν να κάνουν “γάμο”, η «ΝΙΚΗ» σας αντιπροτείνει να υπερασπισθείτε την πατροπαράδοτη οικογένεια και την πολυτεκνία», τονίζει σε άλλο σημείου του άρθρου του ο Γεώργιος Αποστολάκης.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Νατσιός: Κούφια αγαπολογία του πρωθυπουργού για να δικαιολογήσει το «γάμο» και τις υιοθεσίες ομοφυλοφίλων – Με Σιδηρόπουλο έκλεισε τη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ

Ράδιο Αρβύλα: Η πλέον συστημική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που πολεμά με μίσος ό,τι αντισυστημικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο νόμος 4358/2018 που λύνει το θέμα της αναδοχής τέκνων ακόμα και για συμβιούντες ίδιου φύλου και το άλλοθι με το Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.