ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Παναγιώτης Πετράκης απαγγέλει ύμνους των Αγίων Παθών για την «Αποστολή»

Ο Παναγιώτης Πετράκης απέδωσε στην δημοτική ύμνους των Αγίων Παθών για την «Αποστολή».
O Παναγιώτης Πετράκης απαγγέλει ύμνους των Αγίων Παθών για την «Αποστολή»

Ο Παναγιώτης Πετράκης απέδωσε στην δημοτική ύμνους των Αγίων Παθών για την «Αποστολή».

Ο Παναγιώτης Πετράκης αποφάσισε λόγω των ημερών του Πάσχα να αποδώσει στην δημοτική ύμνους των Αγίων Παθών για την «Αποστολή».

«Μάθαμε τι είναι η αγάπη ως εξής: Με το ότι Εκείνος, ο Χριστός, θυσιάστηκε για μας. Επομένως οφείλουμε και εμείς να θυσιαζόμαστε για τους αδελφούς μας». (Α’ Ιωάν. 3,16)

Με την σταυρική πορεία του ο Κύριος που θυσιάστηκε για μας, μας έδειξε την αγάπη του. Ήταν η απόλυτη απόδειξη της αγάπης του για τους ανθρώπους.

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μας καλεί να πάρουμε μέρος και εμείς νοερά.

Δημιουργήθηκαν μια σειρά από βίντεο ειδικά για την Μεγάλη Εβδομάδα. Στο πρώτο από αυτά, η «Αποστολή» μάς καλεί να νιώσουμε την θρησκευτική κατάνυξη και να γνωρίσουν οι νεότεροι τις Ιερές Ακολουθίες της εβδομάδας των Αγίων Παθών.

Σ’ αυτό υπάρχει η εθελοντική συμμετοχή του ηθοποιού κ. Παναγιώτη Πετράκη, που αποδίδει ύμνους των Αγίων Παθών στη δημοτική γλώσσα.

Η «Αποστολή» ευχαριστεί θερμά για την αμέριστη συμβολή τους στη δημιουργία των τηλεοπτικών παραγωγών την AIKOR PRODUCTIONS και τους κ.κ. Γιάννη Αϊβάζη (σκηνοθεσία – μοντάζ), Παναγιώτη Πετράκη, Νίκο Βούλγαρη (Διεύθυνση Φωτογραφίας), Κωνσταντίνο Φρίγγα (Βοηθός Σκηνοθέτη) και Στέλιο Δεσίπρη (Ηλεκτρολόγος).

Έξοδος Πάσχα: Ουρές σε διόδια και αεροδρόμια – 300 άτομα κατά μ.ο. υποχρεώνονται σε επιστροφή

Στη Γερμανία κυνηγούν όσους είναι σκεπτικιστές με τον κορονοϊό

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

?>