ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πέτσας και τα προνόμια στους εμβολιασμένους… που κανείς δεν ξέρει!

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μίλησε για τα προνόμια που πρέπει να έχουν οι εμβολιασμένοι
Ο Πέτσας και τα προνόμια στους εμβολιασμένους… που κανείς δεν ξέρει!

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μίλησε για τα προνόμια που πρέπει να έχουν οι εμβολιασμένοι.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας σε συνέντευξη που έδωσε τον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Αυτιάς, αναφέρθηκε στα προνόμια που θα πρέπει να έχουν όσοι κάνουν το εμβόλιο.

Με αυτόν τον τρόπο, πιστεύει πως θα καμφθούν πιο εύκολα οι αντιστάσεις, όσων δεν επιθυμούν να το κάνουν ή κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Έτσι χαρακτηριστικά τόνισε πως: «Χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται προκειμένου να είναι ένας σαφές κίνητρο και να καμφθούν οι αντιστάσεις σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας».

Όπως σημείωσε, καλό θα ήταν όσο υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια ακόμη, να δίνεται η ευκαιρία σε όσους τα κάνουν, να κινούνται πιο ελεύθερα εντός και εκτός επικράτειας. Να μπορούν να επισκέπτονται χώρους, όπου αυτή την στιγμή είναι κλειστοί.

Αποκάλυψε πως γίνονται συζητήσεις για αυτά τα θέματα στην Κυβέρνηση, ενώ αναμένονται να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα. Έτσι ώστε να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός από τώρα και στο εξής.

Όσον αφορά τα εμβολιαστικά κέντρα, ενώ αρχικά είχαν ως στόχο να υπάρχουν 1018, πλέον έχουν φτάσει πάνω από το 50% του αρχικού σχεδιασμού.

Τέλος γνώμη του είναι, πως οι πολίτες θα πρέπει να κάνουν το εμβόλιο που είναι άμεσα διαθέσιμο και να μην ψάχνουν νωρίτερα, για το ποιο επιθυμούν να κάνουν από αυτά, από τα οποία έχουν εγκριθεί μέχρι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έπος: Πάνω από 3000 άτομα σε πάρτι στο ΑΠΘ! (videos)

Φενερμπαχτσέ: Επίσημη πρόταση για την αγορά του Πέλκα!

Καταγγελίες φωτιά για Ερντογάν και Υπουργούς από τον Τούρκο αρχιμαφιόζο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Πέτσας και τα προνόμια στους εμβολιασμένους… που κανείς δεν ξέρει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.