ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΣΘ: «Έσκασε» καλοριφέρ αστικού και έστειλε επιβάτη στο νοσοκομείο!

Στη Θεσσαλονίκη, μια γυναίκα τραυματίστηκε όταν εξερράγη το κολάρο του καλοριφέρ ενός αστικού λεωφορείου. 
ΟΑΣΘ: «Έσκασε» καλοριφέρ αστικού και έστειλε επιβάτη στο νοσοκομείο!

ΟΑΣΘ: Στη Θεσσαλονίκη, μια γυναίκα τραυματίστηκε όταν εξερράγη το κολάρο του καλοριφέρ ενός αστικού λεωφορείου. 

ΟΑΣΘ: Μια γυναικά στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο, λόγω του καυτού νερού που κυκλοφορούσε στη σωλήνωση πετάχτηκε στα πόδια της.

Ειδικότερα, μια γυναίκα που επέβαινε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ τραυματίστηκε όταν εξερράγη το κολάρο του καλοριφέρ του οχήματος. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε λεωφορείο της γραμμής 14.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thestival, το καυτό νερό που κυκλοφορούσε στη σωλήνωση πετάχτηκε στα πόδια της γυναίκας με αποτέλεσμα να της προκαλέσει έγκαυμα. Η 60χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τη στιγμή του ατυχήματος στο λεωφορείο, που κινούνταν επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, επέβαιναν περίπου 15 άτομα. Το λεωφορείο διέκοψε το δρομολόγιό του και κλήθηκε η Αστυνομία.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας, ενώ έχει διαταχθεί πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί η αιτία που προκάλεσε την σχετική έκρηξη.

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ντελιβερά εξαιτίας της κακοκαιρίας!

Άτυχος στάθηκε ένας διανομέας ντελίβερι στη πόλη της Θεσσαλονίκης όταν υπέστη τροχαίο ατύχημα εξαιτίας του παγετού και της ολισθηρότητας του δρόμου.

Οι διανομείς ζητούν την απαγόρευση υπηρεσιών ντελίβερι μέχρι να σταματήσει η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα.

Τροχαίο ατύχημα με εργαζόμενο διανομέα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε δρόμο της Θεσσαλονίκης, που λόγω της κακοκαιρίας μετατράπηκε σε… παγοδρόμιο λόγω της ολισθηρότητας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών-Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας-Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ), σημειώθηκε εργατικό ατύχημα με διανομέα στις 12 το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Ιασωνίδου, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί. Παράλληλα, με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν τις συνθήκες εργασίας εν μέσω χιονιά, ζητώντας παράλληλα απαγόρευση διανομής με μηχανάκι για όσες μέρες διαρκέσει η κακοκαιρία, διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και την ένταξη των διανομέων στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΑΣΘ: «Έσκασε» καλοριφέρ αστικού και έστειλε επιβάτη στο νοσοκομείο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.