ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Αν θες τα πολλά, χάνεις και τα «λίγα»

Όλγα Κεφαλογιάννη. Θα μπορούσε να περάσει στ ψιλά η όλη ιστορία. Ντόρος δεν έγινε. Ωστόσο, είναι ένα μήνυμα. Σημαντικό θα λέγαμε. Η άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενδώσει στα... τερτίπια της.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Αν θες τα πολλά, χάνεις και τα «λίγα»

Όλγα Κεφαλογιάννη. Θα μπορούσε να περάσει στ ψιλά η όλη ιστορία. Ντόρος δεν έγινε. Ωστόσο, είναι ένα μήνυμα. Σημαντικό θα λέγαμε. Η άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενδώσει στα τερτίπια της.

Δεδομένη την είχε τη συμμετοχή της στο νέα κυβερνητικό σχήμα. Και όσοι καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας εδώ που τα λέμε το είχαν σίγουρο. Ε, είπε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην «σπάσει» εντελώς τα αυγά. Αποφάσισε λοιπόν να της δώσει το Υπουργείο τουρισμού. Όλα καλά κι όλα ωραία.

Έλα που όμως η Όλγα είχε άλλες απαιτήσεις; Σου λέει και Τουρισμού και Πολιτισμού. Όχι, δεν είναι δικές μας πληροφορίες αυτές. Δεν το ξέρουμε εκ των έσω. Αλλά γράφτηκε παντού. Ψυθιρίζεται από κάθε λογής διαδρομιστές. Η Όλγα Κεφαλογιάννη λοιπόν, η οποία είχε διαφωνήσει στο παρελθόν όταν το ΠΑΣΟΚ ενοποίησε τα δύο αυτά Υπουργεία, άλλαξε γνώμη. Τώρα ήθελε αυτό που… λοιδορούσε.

Δείτε το νέο κυβερνητικό σχήμα που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Όλγα Κεφαλογιάννη

Δεν της έφτανε το Υπουργείου Τουρισμού. Είναι κάτι που είχε ζήσει ξανά επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά. Πόνταρε στο όνομα της οικογενείας και σκέφτηκε: «θα μου πει όχι;». Κι όμως. Ο νέος πρωθυπουργός ούτε που το συζήτησε. Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτή η ρήση βρήκε πλήρη εφαρμογή. Σίγουρα ένα τηλεφωνάκι στον… θείο θα έγινε. Πόσο θα ασχοληθεί αυτός, είναι κάτι που θα φανεί εν καιρώ. Εξάλλου δεν λειτουργεί ποτέ σπασμωδικά.

Αν μη τι άλλος, πάντως, είχε ενδιαφέρον το συγκεκριμένο πολιτικό παρασκήνιο. Λογικό κι επόμενο να μην πάρει μεγάλη έκταση. Ήταν πάντως το πρώτο μήνυμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον τρόπο που θα «παίξει» μπάλα. Να αφήσεις εκτός Κυβέρνησης την πρώτη σε σταυρό βουλευτή και γόνο δύο μεγάλων οικογενειών, θέλει θάρρος…

Μητσοτάκης: «Ντύθηκε» Τσίπρας στο twitter! (Pics)

Όχι, δεν θα τον αποθεώσουμε. Υπάρχει και το κακό στην όλη ιστορία. Συνηθίσαμε μετά την Έλενα Κουντουρά και παλαιότερα φυσικά την ίδια την Ολγα Κεφαλογιάννη να έχουμε μια ωραία γυναίκα στο Υπουργείο Τουρισμού…

Κάντε Like στο Sportime
Follow sportime.gr  

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όλγα Κεφαλογιάννη: Αν θες τα πολλά, χάνεις και τα «λίγα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.