ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Την ώρα που ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου πανηγύριζε…καίγονταν το σπίτι του στην Εύβοια

Την ώρα που ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου πανηγύριζε την πρόκριση για τον τελικό στο Τόκιο, το εξοχικό της οικογένειάς του καιγόταν.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Την ώρα που ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου πανηγύριζε…καίγονταν το σπίτι του στην Εύβοια

Την ώρα που ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου πανηγύριζε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του την πρόκριση της Εθνικής πόλο στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, η φωτιά έμπαινε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειάς του στην περιοχή της Αγίας Άννας.

Είναι από τις φορές που η μοίρα παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια. Την ώρα που ο διεθνής πολίστας, Αλέξανδρος Παπαναστασίου αγωνιζόταν με την εθνική πόλο κερδίζοντας την πρόκριση για τον τελικό στο Τόκιο, το εξοχικό της οικογένειάς του στην Αγία Άννα παραδινόταν στις φλόγες από την καταστροφική πυρκαγιά.

Την είδηση γνωστοποίησε μέσα από δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης ο πατέρας του αθλητή, επίσης παλαιός αθλητής πόλο με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς και 6η θέση σε αυτούς του 1996 στην Ατλάντα, Τάσος Παπαναστασίου.

«Και τώρα ας μου πει κάποιος, όταν την ίδια στιγμή που η φωτιά μπαίνει στο σπίτι σου στην Αγ. Άννα, ο γιος κερδίζει μετάλλιο στο Τόκιο, κλαις από χαρά ή από λύπη;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Γιάννης Φουντούλης σημαιοφόρος στη τελετή λήξης

Γιώργος Λιάγκας: Το μήνυμα για την Εθνική Ομάδα Πόλο και τα αποκαΐδια της Ελλάδας

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου παίρνει ΜΕΓΑ ρίσκο με Πασχαλάκη-Ζίβκοβιτς!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Την ώρα που ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου πανηγύριζε…καίγονταν το σπίτι του στην Εύβοια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.