ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς είναι σήμερα το όμορφο κορίτσι που έσβησε την Ολυμπιακή Φλόγα το 2004!

Η μικρή Φωτεινή μεγάλωσε για τα καλά και έχει γίνει μία πανέμορφη γυναίκα, που διαπρέπει στο εξωτερικό.
Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς είναι σήμερα το όμορφο κορίτσι που έσβησε την Ολυμπιακή Φλόγα το 2004!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η μικρή Φωτεινή μεγάλωσε για τα καλά και έχει γίνει μία πανέμορφη γυναίκα, που διαπρέπει στο εξωτερικό.

Σίγουρα οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 θα μείνουν στην ιστορία, αφού πρόκειται για τους πιο πετυχημένους των τελευταίων ετών.

Πολλά ξεχώρισαν από τη συγκεκριμένη διοργάνωση και σίγουρα θα μείνουν ανεξίτηλα στο μυαλό μας, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Ένα από αυτά σίγουρα και το πανέμορφο κοριτσάκι που ανέλαβε να σβήσει την Ολυμπιακή Φλόγα στην τελετή λήξης στο ΟΑΚΑ.

Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, πλέον έχει μεγαλώσει για τα καλά. Έχει φτάσει 27 ετών και έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ έχει γίνει δεκτή με υποτροφία στο «Watson School of Biological Sciences» στο Cold Spring Harbor Laboratory των ΗΠΑ.

Δείτε τη σήμερα:

Έγκλημα στη Φολέγανδρο Εισαγγελέας: Τη σκότωσε για ασήμαντη αφορμή!

Κορονοϊός: Τώρα και νέα μετάλλαξη-Τι ανακοίνωσαν στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αλγερινός τζουντόκα αποβλήθηκε γιατί δεν ήθελε να αγωνιστεί με Ισραηλινό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς είναι σήμερα το όμορφο κορίτσι που έσβησε την Ολυμπιακή Φλόγα το 2004!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.