ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παναγιώτης Σκαφτούρος – Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του: «Τον περίμενα στο σπίτι και δεν έφτασε ποτέ»

Τη ζωή του έχασε σε τροχαίο δυστύχημα στη Σαντορίνη ο Παναγιώτης Σκαφτούρος, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους. Η σύντροφος του πρώην ποδοσφαιριστή, μίλησε στον ΣΚΑΪ, για την απώλεια του αγαπημένου της και το σοκ που περνάει. «Είμαι σοκαρισμένη. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα… Θα τον θυμάμαι πάντα. Θα ζει πάντα μέσα μου,...
Παναγιώτης Σκαφτούρος – Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του: «Τον περίμενα στο σπίτι και δεν έφτασε ποτέ»

Τη ζωή του έχασε σε τροχαίο δυστύχημα στη Σαντορίνη ο Παναγιώτης Σκαφτούρος, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Η σύντροφος του πρώην ποδοσφαιριστή, μίλησε στον ΣΚΑΪ, για την απώλεια του αγαπημένου της και το σοκ που περνάει.

«Είμαι σοκαρισμένη. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα… Θα τον θυμάμαι πάντα. Θα ζει πάντα μέσα μου, περπατάω και νομίζω ότι περπατάει δίπλα μου. Θα τον αγαπάω για πάντα», είπε αρχικά.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος είπε «έχασε τον έλεγχο, έπεσε σε ένα ντουβάρι, έσπασαν όλα τα τζάμια και τα λοιπά του αμαξιού και εκείνος βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο, φανταστείτε. Λένε ότι ήταν ακαριαίος ο θάνατός του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψευτογιατρός σε πρώην βουλευτή ΝΔ με 82% αναπηρία: «Θα σε κάνω να παίζεις μπάλα»

«Τον Νοέμβριο θα κλείναμε δυο χρόνια… Εγώ τον περίμενα στο σπίτι και δεν έφτασε ποτέ και πήγα και τον βρήκα νεκρό. Πήγα το πρωί στο σημείο και του άναψα κεράκι και του έβαλα λουλούδια. Τον έχασα για πάντα. Κάναμε όνειρα.

Δουλεύαμε μαζί στο ξενοδοχείο, τα ετοιμάσαμε μαζί όλα. Το ξενοδοχείο ήταν έτοιμο να δουλέψει… Αλλά δεν πρόλαβε», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύντροφος του πρώην ποδοσφαιριστή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναγιώτης Σκαφτούρος – Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του: «Τον περίμενα στο σπίτι και δεν έφτασε ποτέ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.