ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παναγιωτόπουλος: Δεν αποκλείεται η εμπλοκή του στρατού στην απαγόρευση (vids)

Ανοιχτό το ενδεχόμενο της εμπλοκής του στρατού στην απαγόρευση κυκλοφορίας, άφησε με δηλώσεις του, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», μιλώντας για τα νέα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση. «Τα αυστηρά μέτρα έχουν ληφθεί για το καλό όλων μας, είναι μια άσκηση ατομικής ευθύνης. Πρώτα θα δώσουμε...
Παναγιωτόπουλος: Δεν αποκλείεται η εμπλοκή του στρατού στην απαγόρευση (vids)

Ανοιχτό το ενδεχόμενο της εμπλοκής του στρατού στην απαγόρευση κυκλοφορίας, άφησε με δηλώσεις του, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», μιλώντας για τα νέα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση.

«Τα αυστηρά μέτρα έχουν ληφθεί για το καλό όλων μας, είναι μια άσκηση ατομικής ευθύνης. Πρώτα θα δώσουμε την μάχη για να νικήσουμε αυτό το κακό και μετά θα κάνουμε τον όποιο λογαριασμό. Αρμόδια για την τήρηση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι η Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Update: Δύο ακόμα νεκροί στην Ελλάδα – Στα 17 τα θύματα

Ωστόσο, ώρα με την ώρα εξετάζεται η απόδοση του μέτρου και όλα είναι πιθανά», είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, αναφορικά με την επιτήρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας με εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων, λέγοντας ότι «εμείς πρέπει να φυλάσσουμε τα σύνορα», τόνισε αρχικά.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν να σταματήσουν να λειτουργούν», σημείωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, προσθέτοντας ότι «τελευταίο μέτρο είναι η αναστολή στην άδεια ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων, για να μην κινδυνεύσουμε να μεταφερθεί ο ιός κατά την επιστροφή τους.

Η άδεια αυτή θα μεταφερθεί στο τέλος της θητείας τους, με απαλλαγή για ίδιο αριθμό ημερών.Μελετάμε όλα τα πιθανά μέτρα, ακόμη και την κατάργηση της χορήγησης των εορταστικών ημερών του Πάσχα. Πρέπει να σταθμίσουμε κάποια πράγματα, με αίσθηση ευθύνης και κύριο στόχο να προστατευθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναγιωτόπουλος: Δεν αποκλείεται η εμπλοκή του στρατού στην απαγόρευση (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.