ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές 2020: Τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά

 Με την εξέταση των υποψηφίων σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια.
Πανελλαδικές 2020: Τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά

Με την εξέταση των υποψηφίων σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια.

Με την εξέταση των Αρχαίων Ελληνικών και των Μαθηματικών συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΓΕΛ.

Αναλυτικότερα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά και οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στα Μαθηματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αυτά είναι τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα -Τι έπεσε στην Έκθεση

Οι εξετάσεις των μαθημάτων αυτών αφορούν και τους υποψήφιους που δίνουν Πανελλαδικές με το νέο σύστημα και εκείνους που δίνουν με το παλαιό.

Δείτε τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά – Νέο Σύστημα

Δείτε τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά – Παλαιό Σύστημα

Δείτε τα θέματα στα Μαθηματικά – Νέο Σύστημα

Δείτε τα θέματα στα Μαθηματικά – Παλαιό Σύστημα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλαδικές 2020: Τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.