ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές 2021: Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία σήμερα για τους μαθητές των ΓΕΛ

Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές σήμερα, με τους μαθητές να δίνουν Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία.
Πανελλαδικές 2021: Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία σήμερα για τους μαθητές των ΓΕΛ

Πανελλαδικές 2021: Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές σήμερα, με τους μαθητές να δίνουν Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία.

Συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων, που εξετάζονται ανάλογα με την… κατεύθυνση που έχουν πάρει.

Συγκεκριμένα, θα δώσουν Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας).

Φυσικά οι υποψήφιοι, οι εκπαιδευτικοί και όλο το προσωπικό, θα πρέπει να εξετάζονται για κορονοϊό, κάνοντας self test και στη συνέχεια να λαμβάνουν βεβαίωση αρνητικού τεστ από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 πμ και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8 πμ. Αύριο, Πέμπτη, οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα).

Διαβάστε επίσης:

Απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς σήμερα Τετάρτη 16/6

Αθλητικό νομοσχέδιο: Ψηφίζεται την Πέμπτη 17/6 στη Βουλή

Νετς – Μπακς 114-108: Μυθικός Κέβιν Ντουράντ και 3-2 το Μπρούκλιν (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλαδικές 2021: Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία σήμερα για τους μαθητές των ΓΕΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.