ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Τα στατιστικά των βαθμολογιών

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, τα στατιστικά των βαθμολογιών για τους υποψηφίους.
Πανελλαδικές Εξετάσεις: Τα στατιστικά των βαθμολογιών

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, τα στατιστικά των βαθμολογιών για τους υποψηφίους από τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ.

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας τα στατιστικά στοιχεία που προέκυψαν από τις βαθμολογίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι οι βαθμολογίες ανακοινώθηκαν την περασμένη Παρασκευή 9/12 χωρίς όμως τα στατιστικά στοιχεία, η ανάλυση των οποίων τις επόμενες μέρες θα οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα για τις Βάσεις των σχολών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις, δείχνουν καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με πέρσι, μένει όμως να αποτυπωθεί σε ποσοστά, ώστε να μπορέσει να γίνει η σύγκριση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Η φετινή χρονιά στιγματίστηκε ακόμα περισσότερο από την επέλαση της πανδημίας, όμως σύμφωνα με τους βαθμολογητές, τα θέματα ήταν πιο εύκολα, με αποτέλεσμα να αναμένονται καλύτερες επιδόσεις τουλάχιστον στις χαμηλές και μεσαίες βαθμολογίες, ανεβάζοντας τη βάση στις σχολές που κινούνται γύρω στα 10.000 με 13.000 μόρια.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά.

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2021: Μεγάλη η άνοδος – Αυτό αναμένεται να συμβεί

Survivor: Σάκης – Μαριαλένα αρνούνται να μιλήσουν στο Open, μπροστά στην κάμερα

Φάνης Χριστοδούλου: Τα νεότερα για το ατύχημα και την κατάσταση της υγείας του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλαδικές Εξετάσεις: Τα στατιστικά των βαθμολογιών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.