Πανελλήνιες: Στην ίδια σχολή με την κόρη της κατάφερε να περάσει μία νοσηλεύτρια από τη Σύρο, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα

Στην ίδια σχολή με την κόρη της κατάφερε να περάσει μία νοσηλεύτρια από τη Σύρο, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα

Πανελλαδικές: Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι ανακοινώσεις των βάσεων φέρνουν στο φως διάφορες ιστορίες επιτυχόντων.

Σύμφωνα με το cyclades24, η Ρένα Σταμούλη από τη Σύρο, η οποία εργάζεται στο Νοσοκομείο του νησιού, κατάφερε να περάσει στην ίδια σχολή με την κόρη της, Αφροδίτη Πύργου, αποδεικνύοντας ότι η θέληση και η επιθυμία για γνώση και μάθηση δεν γνωρίζουν όρια ηλικίας.

Έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και κατάφερε να εισαχθεί στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Πρόκειται για την ίδια σχολή την οποία ολοκλήρωσε πριν από λίγους μήνες η κόρη της η οποία υποδέχθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό την επιτυχία της μητέρας της.

«Πίεση, άγχος, αγωνία αλλά τα κατάφερες και πήρες αυτό που ήθελες! Τελείωσα τη σχολή μου και την ξεκινάς εσύ! Και επίσημα φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Ιωαννίνων. Πάντα επιτυχίες στη ζωή σου φοιτητριούλα μου, ό,τι και να πω λίγο! Εγώ πάντα δίπλα σου να σε βοηθάω και να σε στηρίζω με όποιο τρόπο μπορώ! Δεν θέλουν τα Γιάννενα να μας αφήσουν αλλά ούτε και η σχολή μου να αφήσει εμένα», έγραψε στο Facebook η Αφροδίτη Πύργου.

Διαβάστε επίσης:

Πάολα: Η κόρη της αρίστευσε στις Πανελλήνιες και το γιορτάζει

Ιστορικό χαμηλό για την Άρσεναλ: Το χειρότερο ξεκίνημα μετά από 66 χρόνια!

Big Brother: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού