Μεγάλη επιτυχία στις Πανελλήνιες σημείωσε η κόρη της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη, Παολίνα.

Μεγάλη επιτυχία στις Πανελλήνιες σημείωσε η κόρη της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη, Παολίνα.

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων και έτσι έλαβε τέλος η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ανάμεσα στους επιτυχώντες βρίσκεται και η κόρη της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη, Παολίνα, με τους γονείς της να έχουν κάθε λόγο να δηλώνουν περήφανοι.

Η 18χρονη ανάρτησε το αποτέλεσμα της επιτυχίας της στο Instagram και όπως αποκάλυψε, πέρασε δεύτερη στην σχολή Πολιτικών Επιστημών στην Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα, η Παολίνα σημείωσε εξαιρετική βαθμολογία τόσο στη Νεοελληνική γλώσσα, όσο και στα αρχαία ελληνικά, όπου έγραψε πάνω από 18.

«Χρειαζόμαστε μία στιγμή σιγής. Τα καταφέραμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στους επιτυχώντες βρίσκεται και η κόρη της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη, Παολίνα, με τους γονείς της να έχουν κάθε λόγο να δηλώνουν περήφανοι. Η 18χρονη ανάρτησε το αποτέλεσμα της επιτυχίας της στο Instagram και όπως αποκάλυψε, πέρασε δεύτερη στην σχολή Πολιτικών Επιστημών στην Θεσσαλονίκη. Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα, η Παολίνα σημείωσε εξαιρετική βαθμολογία τόσο στη Νεοελληνική γλώσσα, όσο και στα αρχαία ελληνικά, όπου έγραψε πάνω από 18. «Χρειαζόμαστε μία στιγμή σιγής. Τα καταφέραμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πρώτη μέρα στη δουλειά… γυμνή!

Κορονοϊός – Εμβόλια: Αρβανίτης: «Να σταματήσει άμεσα ο μαζικός εμβολιασμός»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σφήνα» της Γιουνάιτεντ και «μάχη» στο Μάντσεστερ για την απόκτησή του