ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπα ΠΑΟΚ: Η συγκλονιστική ιστορία και η αποκάλυψη για μία μαζική εξομολόγηση ΠΑΟΚτσήδων

Συγκλονιστικός ήταν για άλλη μία φορά ο Παπα ΠΑΟΚ που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2Night Show».
Παπα ΠΑΟΚ: Η συγκλονιστική ιστορία και η αποκάλυψη για μία μαζική εξομολόγηση ΠΑΟΚτσήδων

Συγκλονιστικός ήταν για άλλη μία φορά ο Παπα ΠΑΟΚ που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2Night Show».

Ο Πάτερ Χρήστος Μήτσιος, γνωστός και ως Παπα ΠΑΟΚ λόγω της αγάπης του για τον Δικέφαλο, ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «The 2Night Show» του ANT1.

Η συζήτηση ήταν για άλλη μία φορά απολαυστική, θίγοντας και αναλύοντας πολλά θέματα γύρω από την εκκλησία.

«Χριστιανός χωρίς αγάπη δεν γίνεται. Αν κόψει την αγάπη του από τον συνάνθρωπο, δεν υπάρχει. Πάμε να σπείρουμε ξανά την αγάπη και την ελπίδα και πρέπει πρώτα να το κάνει η εκκλησία», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια εξιστόρησε ένα υπέροχο περιστατικό, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι ο Θεός είναι κοντά σε όλους. «Εξομολογώ και έρχεται ένα κοριτσάκι, ξανθό όμορφο. Κάθεται απέναντί μου και κλαίει. Είμαι από τη Ρωσία μου λέει. Από τα 12 μέχρι τα 14 με βίαζε ο θείος μου. Έλεγα και το ξανάλεγα στον πατέρα μου, έτρωγα και ένα χέρι ξύλο γιατί ήταν ο αδερφός του. Κάποια στιγμή έφυγα, βρέθηκα στη Μόσχα έξω από ένα χωριό. Με βρίσκει κάποιος και με βάζει στη… δουλειά. Το δέχτηκα. Με πούλησε σε τρεις χώρες. Εδώ που ήμουν στη Θεσσαλονίκη, βρίσκω έναν και κάνουμε ότι κάνουμε. Και δεν ξέρω γιατί αλλά του είπα δύο κομμάτια από τη ζωή μου. Με παίρνει και φεύγουμε. Πάμε στο σπίτι, μιλάμε πολύ και για ώρες. Και ξεκινάω άλλη ζωή. Κατευθείαν έψαξα παπά και ήρθα να σε δω.

Παπά μου λέει, να σου πω κάτι; Μπορεί να πήγα με χιλιάδες άνδρες. Σε οργασμό δεν ήρθα ούτε με έναν. Με τον πρώτο που έγινε αυτό ήταν το βράδυ με αυτό το παλικάρι όταν πήγαμε στο σπίτι του και κατάλαβα μετά από πολλές συζητήσεις πόσο με αγαπάει. Ήταν ή δεν ήταν αγνή παρθένα γυναίκα αυτή; Πείτε μου εσείς. Μετά από πολύ προσπάθεια κατάφερα να την πείσω να κοινωνήσει. Δεν το δεχόταν. Κάποια στιγμή με ρώτησε ένας. Και του λέω πως έτσι είναι οι Άγγελοι. Από τότε ότι της ζητάω το κάνει. Είναι υπέροχη γυναίκα, υπέροχη μάνα, υπέροχη Χριστιανή. Να λοιπόν ποιους ακούει ο Θεός».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ακόμα μία αξιοπερίεργη ιστορία, όταν πήγαν κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες και τον βρήκαν για να εξομολογηθούν.

«Έρχονται μία μέρα καμία 10-15αριά μηχανές. Με τα τατουάζ και τους Δικέφαλους αετούς. Ήρθαμε να εξομολογηθούμε μου λένε. Τι να εννοούν αναρωτήθηκα. Μπαίνουμε στον ναό και αρχίζω να τους λέω χαζομαρίτσες να σπάσει ο πάγος. Μου λέει ένας Παπά άσε τις κουβέντες, ήρθαμε για εξομολόγηση.

Τους λέω ωραία, περάστε έξω και ένας ένας έτσι είναι το τυπικό. Άστα αυτά Παπά, εμείς όλοι μαζί θέλουμε να εξομολογηθούμε μου λένε. Παπά έκανα αυτό και αυτό και δικαιολογία δεν έχω λέει ο ένας. Ο δεύτερος λέει τα δικά τους. Κάποια στιγμή, φτάνω σε κάτι που λέω τώρα θα γίνει Θύρα 4 εδώ. Παπά μου ήρθα εδώ να σου πω το κρίμα μου το μεγάλο. Δείχνει ένα παλικάρι και λέει πήγα με το κορίτσι του Κώστα. Πάγωσα! Κι όμως, τίποτα δεν έγινε. Πήγε αγκάλιασε τον Κώστα, του φίλησε το χέρι και γύρισε στη θέση του. Τελειώνουμε μετά από τέσσερις ώρες. Τους παίρνω μία αγκαλιά και τους διαβάζω την ευχή. Από αυτούς οι μισοί έρχονται και ξανάρχονται. Σε εμένα η εξομολόγηση είναι ένα μυστήριο πράγμα. Μπορούν να εξομολογηθούν και στη Θύρα 4. Εκεί στο γήπεδο. Το κάνουν, θέλουν να μου τα πουν».

Η συζήτηση έκλεισε λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Η εκκλησία είναι ένας τόπος να γιατρέψει τις ψυχές των ανθρώπων. Ο Παπάς θα αγκαλιάσει τον καθένα ότι κι αν του πει. Θα κάνει το οποιοδήποτε παιδάκι να νιώσει σπουδαίο. Και από εκεί βήμα βήμα θα δει τα αδιέξοδα της ψυχής του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουτσέσκου: «Η ψυχή μου με ώθησε στον ΠΑΟΚ – Τεράστια ευθύνη, τίποτα δεν είναι το ίδιο»

MasterChef Αλέξανδρος Συνοδινός – Τζέιμς Survivor: Η άγνωστη φιλία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπα ΠΑΟΚ: Η συγκλονιστική ιστορία και η αποκάλυψη για μία μαζική εξομολόγηση ΠΑΟΚτσήδων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.